|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Elem, izgleda da se opet nismo razumeli ![]() ![]() A drugi deo, da sam izneo da zvuci lose zbog toga sto nije DSP nego PC ili sta god vec....hm, stvarno se ne secam da sam to napisao ili nesto u tom kontekstu. Nije ovde bila rec da "losije" zvuce zbog toga i toga, nego da generalno (ne mogu da tvrdim tacno zbog cega"""") imaju isti ( citaj - uniformisanije) prizvuk. To mozes da svedes pod "ne radi posao tako dobro". Zato vise naginjem ka hardveru...naravno stvar licnog ukusa....da se opet ne bi nastavljali ![]() E sad tehnicka pitanja, nazivam sebe profesionalcem iz cistog razloga sto sam odavno shvatio da mi je ljubav presla u zanimanje od kojeg moram da naucim da zivim i to radim vise ili manje uspesno od nekih ljudi na ovom forumu (barem mislim da je tako). Sa te tacke gledista polazim od toga da onaj ko hoce sebe da smatra profesionalcem mora da zadje u sve oblasti koje se ticu ili dodiruju njegovo polje rada da bi sto bolje shvatio to sto radi i na kraju krajeva da bi dao sto bolje rezultate. """"Igrom slucaja mene jako zanima tehnika (posebno ova o kojoj sada diskutujemo) i zato toliko vremena provodim istrazujuci tu oblast sa tehnicke strane. Poucen jednim licnim iskustvom na HARTMAN forumu gde sam vrlo nesmotreno izneo neke tvrdnje tehnicke prirode ( u sustini moje razmisljanje jeste bilo dobro ali uvek postoji makar 1% kada nismo upravu a to je bilo bas tada ![]() ![]() ![]() Pretezno radim muziku za pozoriste i film , ranije je bilo i komercijale tipa aranzmani i ostale dzaburike (od necega se mora ziveti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 16-08-2006 at 02:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
korg oasys! | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 09-03-2006 07:52 PM |