|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evo da kazem, posle ovih komentara, kako i šta.
Ove tri 'pesme' su rađene na PlayStation One konzoli. Da, dobro ste čuli. Pomoću programa koji zove 'Music 2000' (Codemasters, Jester Interactive). Sve note su programirane i unošene preko kontrolera sa konzole. Moj trip. Vidim koliko je puta skinuto, i hvala svima koji su dali komentar (sve stoji što ste rekli, jbg PS One + HiFi monitoring) ![]() ![]() Jedna ispravka. Neko se asocirao sa Mlečnim Putem, i povezao sa mačkama. He, he, može, ali pesnik je mislio na: Mlečni put (Galaksija, Vlašići), a inspirisan pesmama 'Weather Report - Milky Way', i 'Leb i Sol - Mlečni Put' *edit* i 'Steve Vai - Lucky Charms'. He he, a kad sam pravio 'Vreme je za akciju', igrao se Colin McRea samo tako. ![]() Ime. Onaj ženski glas je ustvari sempl 'Imagine' koji sam skratio i dobio 'Ime'. ![]() ... itd.
" .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 12-08-2006 at 01:43 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
de si ProkDu ??? nema te duuugo??? | DaBear | Razno | 8 | 01-12-2008 12:33 PM |