| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  06-08-2006, 08:44 PM | #11 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2004 
				 |  Re: psp vintage warmer 

Shiva ti si jedna stvarno velika ... . Brinem se za tebe. Imas PM. Pogledaj u koliko je sati poslat.     Već sam Vam pričao o toj Vašoj 4-toj dimenziji. ccc Čekam odgovor. 
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 06-08-2006 at 08:58 PM. | 
|   |   | 
|  06-08-2006, 09:24 PM | #12 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 

Pa da, reverb je isto sto i delay, a echo je jos istiji

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  07-08-2006, 04:43 AM | #13 | |
| Psiho Join Date: May 2006 Location: Rijeka / HR 
				 |  Re: psp vintage warmer Quote: 
 @ ProkDu: sad sam prochitao. Ne brini za dimenzije... to smo upravo usvojili, i sasvim si u pravu. Na zhalost nisam ulovio kontekst zagrade i navodnika pa sam (ochito krivo) pretpostavio da nemam shto niti uloviti i shvatio sam te bukvalno. No pomoglo bi i manje apstraktno izrazhavanje chime odmah eliminiramo faktor nerazumjevanja indirektne poruke. 
				__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | |
|   |   | 
|  07-08-2006, 12:11 PM | #14 | 

Apstraktno izra?avanje je ''mo?da'' ponekad posledica nedostatka vremenske komponente tj. envelope slobodnog vremena kao i potrebe za kompresijom iste, a sve u cilju sto optimalnijeg izraza i postavljanja istog u mix.  Nista se ne brini, od sutra krecem sa ... Haiku poezijom ...    'Ajde molim te, i dalje cekamo onaj tvoj primer sa reverbom, pa ne bi bilo lo?e ...  Ozbiljno. @ontopic Mudro zbori? momče, ... ali ne uzimaj sebe previ?e ozbiljno. Jer onda ograničava? sebe. 
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | 
|   |   | 
|  07-08-2006, 03:44 PM | #15 | |

__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | |
|   |   | 
|  07-08-2006, 04:21 PM | #16 | 
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | 
|   |   | 
|  07-08-2006, 04:31 PM | #17 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | |
|   |   | 
|  07-08-2006, 05:54 PM | #18 | 

ja ipak preferiram minimalno off tune kompozicije i masivne detune reverbe    
				__________________ "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Vintage... i to kakav... | sRce | Pricaonica | 1 | 04-12-2008 08:44 AM | 
| JD-990 + vintage-04 | ZelMatic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 12-11-2007 02:33 AM | 
| PSP Vintage Warmer 2 | Max | Audio Software | 11 | 21-01-2007 12:11 AM |