|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
nisam ja, ali moji drugari komshe sa kojima radim, odradili su album koji mislim da vredi cuti!
http://rapidshare.de/files/27505285/...Witch.zip.html Gitare i vokal - Nenad Vjestica Gitare - Zoki "Gerilac" Bass - Ivan Stankovic Bubanj - Branko Nikolajevic (22god.) ![]() 50mb, 7 pesama licno mi se ne dopada nesto tisi bass, ali zato mislim da su stvari odlicne.. nesto kao tito & tarantula, mozda malo tvrdje... na engleskom jeziku, obzirom da su im neki planovi da izdaju u kanadi ... parolom, svuda je bolje nego ovde ![]() svaki komentar je vise nego dobrodosao i zahvaljujem se u njihovo ime ![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ajd pukni dvije -tri najboje,da ne skidam 50mb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
recimo http://rapidshare.de/files/27556502/..._Life.mp3.html ostalo veceras nadam se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Simpatično,pomalo frajerski
![]() Bubanj mi nije dobar,bas noga je pretvrda,ja bi to mek?e,dobo? mi je mo?da malo prejak,ostalo mi zvuči ok.Gdi je snimano ,ko je mix radil? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() http://rapidshare.de/files/27620269/...Blues.mp3.html eto jos jedne za one koje mrzi da skidaju ceo album.. ako ima problema sa rapidom javite, da postavim na neko drugo mesto pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Blues? Pa ne bash - close, but no cigar
![]()
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Meni onaj blues ima nesto nakurceno i energicno i dobro radi, cini mi se odlicna stvar.
Sun life prilicno ne zanimljivija, bar meni, lagani delovi zvuce mi suvise vec poznato, mada to nikad nisam slusao... Eto, ja sam za ''blues'' ![]()
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rag Doll blues band | FrankoPanko | Promocija radova | 20 | 20-01-2008 02:45 PM |
Akustični blues | Sava | Promocija radova | 23 | 03-09-2007 11:43 AM |