|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.soundonsound.com/sos/jul0...rewcoleman.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Talenat stoji... To nema veze sa mojom prichom! A bez obzira na njihove tripove sa Fly Or Die albumom, kao, sve je na kompu radjeno... Tehnika i produkcijska superiornost u Americi postali su u poslednjih par godina mozda i bitnija stavka od pomenutog "talenta" i ideje... Naravno, to su gluposti, ali tako je kako je! Neptunes rade odlichno, navodno koristeci vrlo skroman setup. Imaju "trash" pristup muzici (u pozitivnom smislu), ali sve nakon ideje i osnove je megalomanska pricha, kao i u svemu u Americi! Pa, kao sto rekoh... Samo napred, moze to da se dobije... Sutra... Ili Malo Sutra... Hahahaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
I da.... Jos nesto, to sto prica njihov tonac je super. Samo nije pomenuo chinjenicu da u njihovom radu za "zvezde" njihov "amek" studio nije koriscen ni u 10% slucajeva. Pa Ok...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Drugi dan doveli neke 4 ribe i sve vreme na sessionu ih nagovarali na grupnjak (!!)...treci dan Japanac izmrsi nekih 8 taktova u loop (totalno ne kvantizovano, raspad sistema, bez veze...) Pharell nesto pevao (samo on zna sta, itd..) i odose. To im je bio "writing session" dok su u gradu na dodeli nekih nagrada !?!? Sutradan, mi svi odavde, nas 9 (producenti!), natrpamo se u studio da cujemo...i.....svi se pogledamo zbunjeno. Grant (Nelson - poznati house DJ/producent..) popizdi, zacrveni se u faci i kaze: " Momci, mi se mnogo opterecujem i razmisljamo o nasoj muzici - ovi ljudi se zajebavaju!!" Bas tako...sta je ispalo posle od tog sessiona, ne znam, ali bilo je mnogo smesno...inace rade u Pro Toolsu (imaju pro control).itd...i sve je jako sirovo...bez mnogo razmisljanja. Pa i ja cu da kazem ( a i vi bi da ste videli sta sam ja sve video...) mi mislimo da su svi oni neki doktori ili naucnici i da se tome prilazi sa jako naucne i tehnicke strane, a u stavri niko se mnogo ne uzbudjuje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa, normalno... Zato i prave toliko novca... Sprdaju se i to su sto jesu!!! To je jedini preduslov da se nesto krupno i desi. A oni su to sto jesu... Ajde, minus 30%...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
mnogi za njih kazu da nisu bas toliko dobri..ali prokenjalo ih je posle Britney. onda Justin Timberlake, pa potpisu kelis na njihov label...sto kazu. bili su na pravom mestu u pravo vreme, pa ako si iole dobar, onda umes da iskoristis priliku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dakle, glupo je banalizovati rad ljudi (Neptunsa) ili bilo koga drugog ciji stil cujes sa kilometar i po daljine... A sad, da li su toliko dobri ili ne... Sve je stvar ukusa. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
a i BUS im nije loš..hehehehe
![]()
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
narocito bus..
btw, pojma nemam ko su neptunes.. Last edited by lesha; 22-07-2006 at 02:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pet Shop Boys? | Napoleon | Produkcija Elektronske Muzike | 7 | 31-07-2007 04:35 PM |
Milkshake... | alektom | Promocija radova | 12 | 14-12-2005 06:59 PM |