|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mislim da su na andy sneap forumu, ljudi govorili da je sound konvertera slab i nekim slicnim forumima... No mislim da su radili reamping, mozda su tu fulali. ![]() Isto sam negdje vdiio da nema nikakvog dsp-a u interfaceu, ?to mi je čudno jer onda kartica ne bi bila neophodna... ![]() Sad, sve je to rekla kazala, nikakve stručne recenzije,vec manje vise zaključci ljudi vani, zato sam i postavio ovo pitanje da razjasnim nedoumice ![]() Ali logicno sto kazes ![]() Ako moj emu1820m ima toliko konvertera za tu cijenu, onda nije nista cudno da toneport ima bar 2 takva konvertera, ?tovi?e, logično je. ------- Inače, koliko se kod vas kreće cijena? Kod nas audiopro.hr drzi Line 6, ali nisam jos vidio toneport na popisu ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line 6 Tone Port UX2??! | emindedic | Computer Hardware | 7 | 15-09-2009 08:42 PM |
Taskam us1641 i Line 6 Tone Port UX8 | phil.milmax | Computer Hardware | 6 | 21-03-2009 07:44 PM |
staudio hoontech c-port | nestor | Computer Hardware | 3 | 15-12-2006 10:48 PM |