|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Slusao sam Cardigans e ....malo jeste , ali ne takostrasno , a onda sam morao da pogledam moju veliku ljubav Suzan Vegu ..... to nisam mogao da odolim .......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
To nisu solo koncerti ta da svaki bend svira dva i po sata, vec festival, gde samo namestanje opreme na pauzama izmedju bendova traje po 30-tak min pa i vise.A posebno za prvi dan kad su bili tri headlinera. Inace na main stage uglavno svirke ove godine traje oko sat, pa do sat i dvadeset minuta. Jedino je sinoc Billi Idol imao lukzuz pa svirao malo manje od dva sta.I to kako svirao.RASTURIO. Slike prvog dana, ko hoce moze da paci pogled ovde: http://www.yumetal.net/forum/index.p...c=25475&st=480 Eto toliko pozdrav Last edited by Pirate; 09-07-2006 at 03:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
MAO
|
![]()
billija sam preskocio i otisao pravo na Sofa Surferse na Fusion stage-u.. mogu samo reci da mi je to zasada najbolji trip-live-act koji sam gledao... znaci bolji i od massive-a pre par godina na main-u... momci samo voze i rasturaju i par puta su napravili takav haos da sam izgubio pojam i predstavu gde se bre koj kurac uopste i zasto nalazim!!!...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |