|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Znam da ih ti imas,pricali smo o njima na Rad i vizija forumu i jos tada si mi rekao da si zadovoljan..Ocekivao sam da ces se opet javiti
![]() Na digital cave sajtu su 390 E alesis,a warf 300 E (valjda?).. Ne bih hteo da uzmem nesto pa da posle zalim..Ti alesis su stariji od godinu dana s' obzirom kad sam naleteo na prvi oglas.Nudio ih je covek i ovde na forumu,mozes da pogledas. U pravu si,novo je novo ali meni je bitan kvalitet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Cene sa americkih sajtova su potpuno nerelevantne u Evropi i svako ko se imalo raspitao, to mora da zna...
RAzliku izmedju Alesisa i Wharfa ne mogu da kazem, jer ove druge nisam slusao, ali je nov Alesis realno tu oko 400 evra (aktivni)... Sto se Alesisa tice, nema puno da se prica jer je puno vec napisano ovde, ali rezime je: Nije los za pare, mozes da uradis solidan mix, jedino moras da budes obazriv u opsegu izmedju 2,5 i 3 khz, kao i kod mnostva drugih monitora u toj klasi. Ja ih ne posedujem, ali kad kod sam bio u prilici da radim nesto na njima, nisam nikada zajebao. Toliko. Sto se starosti tice, nema veze, ako nisu produvani... Pozdrav
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
..Alesis M1 Active Mk2 zabluda?.. | lesha | Monitoring | 10 | 03-05-2006 01:59 PM |
Alesis mk2 active-savjet | MD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 04:05 PM |
:: Alesis predstavio M1 Active 520 & 620 :: | lesha | Monitoring | 2 | 23-07-2005 08:06 PM |