|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Jel' pogledao neko ovaj prekrasan festival?
Slogan festivala za ovu godinu bi mogao biti: -U pamet se dobro Crnogorci ! A ko cinja biti ce najbolji. (Njegos - Gorski Vijenac - Serdar Vukota) A izbor pesama bih okarakterisao otprilike ovako: -Radeticu, sve ti vjerujemo: moze biti i mjedeno guvno, jahati se moze na vratilo, ma za ladju i vesla srebrna, to ti niko vjetovati nece, jer je sama prenistava ladja. ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 25-06-2006 at 02:36 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Komentari? Posle odgledane Budve?
"Pritiska me sve nesrecna mora, kako zaspim, ne da mi krknuti" ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Srecom nisam gled'o pa sad spavam ko mala beba......bez gasova i mucnine u stomaku
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
E sad ljudi... Mo?da nije fora, a? Mislim, kakav god da je festival (nisam gledao, pa mo?da ne kapiram fazon), kad je recimo bio nedavno jedan drugi festival malo severnije niko nije slagao kisele komentare, a sad ovako. Da se razumemo nit volim festivalsku muziku nit imam visoko mi?ljenje o tome ?ta kod nas ide na te festivale, ali ono kao, ljudi su se otcepili, imaju svoju dr?avu i to je CG festival, u neku ruku u inostranstvu, i nek organizatori rade ?ta oni misle da treba sa njim. Ovamo kad se neko sa foruma isprijavljuje na festival koji je dve klase ni?e od Budvanskog svi dr?e fige i posle se i čestita na eventualnim dobrim rezultatima, a sad kiselina.
Elem, ako je ne?to izgledalo u?asno pa to komentari?ete, objasnite meni neupućenom, jer nisam gledao, a ako su razlozi neki drugi (a vi pretpostavite na ?ta mislim), znate, onda je ru?no nastupiti tako.
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Nije ovde rec ni o kakvim drzavama, vec o muzici. I onako Budvu organizuju pretezno Srbi...
Lako je moguce da je i taj severniji festival bio truba, ali njega nisam odgledao... pa ne mogu ja da otpratim bas svaki bullshitic ![]() A ono sto sam video sinoc u Budvi, jeste bilo tragicno! I sama tehnika na festivalu je zajebala stvar! Vocali bolesno iznad matrice, tako da se matrica cuje vise kao obris, prateci fragmenti u dalekoj pozadini... Tesko da sam video festival sa gorim zvukom! Barem se kod mene culo tuzno-ochajno! Pesme su zadnja beda... ajde neka to bude moj ukus... o.k., ali ne moze biti moj ukus abnormalno falshiranje pevacha i to van svake mere. Kad se sve to spoji, dobijesh jednu krajnje deciju i amatersku sliku, a to bi trebalo da bude elitni pop festival. Za ono sto sam sinoc cuo, stvarno je tesko naci reci opravdanja...
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ja ne smem da komentarisem, jer ne bi bilo eticki, ali od recimo desetak numera na festivalu koje sam odslusao, bilo je 5 full plejbekova i jedan gde se malo cuo i originalan vokal. 4 su bila pevana stvarno. Poimence, secam se da su uzivo pevale Jelena Kovacevic i Tanja (ex) Banjanin i ne mogu da se setim jos nekog imena. Onih full plejbekova se secam, ali to vec ide na prozivanje, pa ne bih...
Nadam se da sam ostao u sferi objektivnog....
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Festival je mega bullshit generalno, to stoji... Bio sam tamo preksinoc (prve Veceri) reko da svratim jer sam trenutno u kotoru i svi su isli uzivo to garantujem. Prica se da je namjesteno za... ajde da ne lajem.... Odusevila me izvedba (mada ne i kompozicija, tj bolje reci aranzman) marije bozovic, veceras je redni br. 20. Chekirajte. Neznam zasto to na tv-u ocajno zvuci, tamo je vise nego sam se nadao, i sami izvodjaci imaju samo pohvale na monitoring. Znaci nisam ni novinar ni organizator, tako da nemaju razloga da me foliraju, a u ostalom neki od njih su mi visegodisnji poznanici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Predlazem da se ne gubi vreme na tako nevaznu i prejadnu "stvar" kao sto je pomenuti festival.Drzimo malo do sebe,ljudi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Samo bih se prisetio Evropjesme od prosle godine. Npr. Jelena Tomasevic koja je u BGu pevala savrseno mega-besprekorno, je na njihovom monitoringu imala prilicnih problema
PS Jedino sto videh je 20tak minuta Severininog nastupa, sto je prvi put da je gledam (posle onih 11min ![]() ![]()
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
i mi smo njeni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |