|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LJUDI ALI MENI STYLUS rmx JOS UVIJEK NE RADI!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jesi li pazljivo pratio postupak instalacije koji je dat na videu? Ako tacno tako postupis, onda sve mora da sljaka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
Sto je najsmjesnije,Lou je meni in the first place objasnio kako se Stylus instalira i to i danas radi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
E Marfi stoko! Okreni se u grobu!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Ma jebo stylus, prezivjeces valjda i bez njega nekako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Jesi upalio kompjuter
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
Interesuje me shta mislite o DirectWave-u,ja mislim da se radi o fenomenalnom sempleru,izuzetne multitimbralnosti,koji je skoro izashao i kao zaseban vst. Ochitava sve poznatije banke zvukova,mnogo manje kida memoriju nego Halion i Kontakt,a odlichno se i ponasha kada se na njega nadodaju efekti.Skoro je izashao kao zaseban vsti,pre toga ishao je u kombinaciji sa Fl-om!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Vibrator
|
![]()
vrlo solidan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
Uradi ovako Lou. Deinstaliraj rmx, zatim očisti dva direktorijuma, i to:
c:\windows i c:\program files Očisti ih od svega ?to u naslovu sadr?i pojam "RMX"! Za to koristi tra?ilicu (tipke window+F na tastaturi). A onda ponovo instaliraj, prema prilo?enom video uputstvu koje dolazi sa instalacijom.. i moraće da radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Junior Member
|
![]()
E imam jedno pitanje.Dobio sam iz druga iz Amerike,neka dva dvd-a,Retro Funk i Liquid Grooves,neki chudan format,na internetu sam trazio informacija o njima,i koliko mi se chini neophodan je Stylus RMX da bi se koristili.Da li eventualno mogu iz nekog drugog semplera.Unapred zahvalan!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[b]PITANJE ZA KORISNIKE SAMPLETANK-a[/b] | krki | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 24-01-2005 12:21 PM |