|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovde je opet pocelo takmicenje BABA I ZABA, da li je ovo bolje od onog...itd.
Sve je vrlo subjektivna stvar, ono sto meni valja ne znaci da valja ostatku sveta ali ne mogu zato da kazem da su drugi glupi i da ne znaju sta valja. Kao covek koji se vise od 15 godina profesionalno druzi sa sintisajzerima, i koristio i koristim hardver i softver mogu samo da kazem jedno-sve radi dobro, pitanje je samo sta zelis i da li znas da koristis to sto imas .....boj ne bije svijetlo oruzije...... Kako su na svet dolazili prvi soft sintovi -(Native Instruments GENERATOR pretecha REAKTORA) bio sam zakleti hardveras, jednostavno nisam se mirio sa tim da sad neko ko nema pojma i ko nema para moze da ima skoro isti kvalitet kao ja, mada su u to vreme ipak bili jos daleko po kvalitetu od hardverskih sintova neumitno su osvajali trziste...posle nekog vremena predjem na softver i to potpuno, i skroz batalim hardver kao nesto zastarelo i komplikovano i glomazno.......da skratim pricu, danas koristim sve!!!. Ono sto daje hardver ne daje softver i obrnuto, sto se tice TC VIRUSA i slicnih DSP powered VSTa ne mogu da se slozim da su isti kao hardver,(istina je da ih pokrece isti DSP motorola serije 56000 ne znam tacan model, kao i vecinu Nordova i Waldorfa i ostalih VA cudesa) iz prostog razloga sto su to osmudjenije verzije sto je i logicno za te pare...kao sto ni NEVE plug nije isto ![]()
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 21-06-2006 at 03:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
hvala moritz na iscrpnom odgovoru, to mi je upravo i trebalo jer sam i razmisljao o boljem monitoringu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
sla?em se sa Moritzom u potpunosti...
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Tako je Vlado!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !! | ugljesa | Audio Produkcija - Tehnike | 94 | 30-03-2010 05:38 PM |
Razlika izmedju produkcije i pesme ?? | ugljesa | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 23-04-2009 11:38 AM |
Povezivanje externog hardvera sa EMU 0404 | boom.trass | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 03:43 PM |