|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Ali razlika izmedju Collinsa i Stinga je prilicna. Collins u svojoj karijeri nikada nije imao "sirovu" fazu, kao sto je to slucaj sa Stingom dok je bio u Police (narocito prva dva albuma). A Sting se sigurno odlicno seca da je Police bio definitivno najobozavaniji bend u ono vreme, pa je ovo (taman uz knjigu "Broken Music") bilo "for the good ol' times" ![]() Jedino mi je krivo sto nije svirao "We'll Be Together". To bi zvucalo ekstra, posto je odskora uradio mnogo ostriju verziju ove pesme (sa Annie Lennox), pa sam pomislio da ce je kao takvu odsvirati....
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Evo, ja bih se u potpunosti slozio sa MAXom. Gledao sam pre 2 godine u Budimpesti i tad pao na dupe, a ovo.... mislim, svi superlativi koji su naveli Oggy & Co stoje, ali ja Stinga volim zbog drugih stvari. Stoji i to da sam zbog guzve na autoputu stigao tek na 3cu pesmu, istrcao iz kola i bio kod 2. video bima, ali nisam imao ni zelju da se probijam napred. Jednostavno, ne mogu da uporedim ushicenost prvim i ravnodusnost drugim koncertom
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam pre dve godine u bio u Pešti, i tad je bilo fantastično, naravno... i ono sve džu ba, nabudženo i extra itd... Šta više baš sam bio i blizu bine, još sam i Stingovu tonsku gledao oko 15h...
![]() Ali nekako... i ovo u NS je baš zato što je tako bilo sirovo rokerski po meni imalo svoj šmek... Mada u principu... skino nas je Sting ko blato s cipele... Misilm.. državu, naciju šta li... kao eto bio je.. eto nam.. kakvi smo dobro nam je i to... ![]() Mada verovatno da je i ovde u pitanju ono koliko para tolko muzike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Samo nemojte brkati termine "afinitet" i "kvalitet". Rimuju se, ali ipak...
Ja sam takodje bio na istom tom koncertu u Pesti, samo u VIP i imao sam prvorazredni ugodjaj i taj koncert je bio fenomenalan i trajao je duze (malo), ali je ovo potpuno drugi fazon koji takodje jako volim i uzasno mi je prijalo to sto se sve desilo brzo i koncizno. Uostalom, i godine su to, a matorci su otprasili da zvoni ![]() ![]() Slozio bih se u definiciji sa onim sto je Aca napisao, ali nisam bio na Kolinsu, pa mi je bez veze da ja pisem o tome. To su potpuno dva razlicita sveta u startu i idejno i prakticno. Grupa Genezis se deli na period sa i bez Pitera Gejbriela i ne mogu da kazem da mi se ne dopada (mada mi se Piter mnogo vise svidja, bas zbog artistickog pristupa), ali isto tako ne mogu da to dozivim kao umetnost za razliku od Stinga i Gejbriela. Vise kao prvoklasnu zabavu... A to da se svira dobro... Ja ne bih smeo da tvrdim za 90% stranih bendova da sviraju lose, jer je svuda postalo normalno da mora postojati minimum izvodjackog kvaliteta da bi o tebi uopste raspravljali kao o "bendu" . Meni je cak i predgrupa bila odlicna i bolja od 99% domacih bendova uzivo.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Slazem se da je koncert bio dobar, ali bih hteo spomenuti nesto drugo. Novi Sad je dosta ulozio u ovaj koncert, exit kao manifestacija takodje obrce veliki novac, ali grad Novi Sad nema ni jednu koncertnu dvoranu (osim studia-m koji se skoro i ne koristi!) koja bi zadovoljila neke normalne standarde! Zasto da imamo samo leti koncerte kad bismo mogli imati cele godine, a videli smo koji je bio odziv za Stinga, sigurno da je prostor bio veci skupilo bi se 2-3 puta toliko ljudi, jer su ljudi zedni kulture!
Oni koji upravljaju gradom su kratkovidi gledaju samo svoje interese dokle su na vlasti. Novi Sad i Vojvodina bi trebali ulagati u kulturu, jer kad nema kulture...dovoljno je pogledati skupstinu Srbije koji su to kul.... Znaci da rezimiram, Novom Sadu je potrebno novo mesto sa jednom ili vise (manjih-vecih) dvorana za zive nastupe kako bi mogli nastupiti izvodjaci razlicite muzike i gde bi mogli vezbati i druziti se bendovi-pojedinci!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Naravno da ne mesam ..... ipak licno me nije pomerio .... dovoljno .... mozda sam previse ocekivao . Znam da se ovo nece desiti skoro ..... ali pogledajte kad budete imali prilike neki funk koncert ..... ( npr Prince ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Matori, los citat...
Konkretno sam se obracao OFF-u na konto koncerta u Pesti. Sorry, ako si se osetio prozvan. Prince, naravno!
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam koncert komentarisao po utisku koji je ostavio na mene. Posle onog u Pesti sam 6 meseci bio miran, a sad me nije previse dotakao. Kazem, bio sam i daleko, i malo zakasnio, sve to ima veze.....
A kvalitet svirke, pevanja...........zar je to ikad iko dovodio u pitanje.....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sting koncert | STUDIOTON | Razno | 13 | 08-06-2004 01:22 PM |