|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Ja sam O.D.U.S.E.V.LJ.E.N. !!!
To je bas ono sto sam hteo da cujem. Kad vec nisam mogao da slusam originalni Police uzivo, bar sam cuo najbolji moguci substitute. Jos kad sam video da je za bubnjevima zverko koji je nekoliko godina svirao u McCartneyevom bandu (Abe Laboriel Jr.), raspametio sam se ![]() Organizatori su zabrljali sa onim razvlacenjem publike po mracnim tunelima...ali ok. Nisam ni ocekivao da ce bas sve proci savrseno.
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Tacno!
To je taj tip. Gledao sam ga prosle godine na Live 8 Live sa Paul-om. Uopste mi nije jasno otkuda on medju pop muzicarima... ![]()
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tu si potpuno u pravu ...... a ja sam osim bubnjaremu u principu bio razocaran ..... Ocekivao sam gomilu pratecih , gudaca , prekusija i ostalog ..... a dobio par playbackova, Stinga koji skida arapskog pevaca i sl .... zato su stvari od Police a najbolje i zvucale ...... jer su radjene za bend ... eeeee takav sam ja maler ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pa to ispade "kao na seoskoj proredbi" po tebi matori? Ja upravo pokusavam da se opsetim da li je u Srbiji odrzana bolja svirka u poslednjih 15 godina, ali vidim da sam se grdno presao... ![]() Zanima me sta to nije bilo u redu? Sting nije dobro pevao ili svirao? Dominik nije dobro svirao? Onaj neupadljivi gitarista sto dobro svira nije dobro svirao? Nisu zvucali kao bend? Istina bile su dve matrice u "Why should I cry for you" i "Desert rose", ali su to bile neke specificne stvari koje su morale da idu tako, a ceo bend je svirao, nije bilo slepanja. Drugo, ovo je jedna od "top 2 ever" Stingove svirke (ova i Sting u Oslu), pa bi po tome ispalo da covek bas i nije nesto... To sto je bilo vise "Police" je iz razloga sto je ova turneja, kao i knjiga "Broken Music" posvecena periodu njegovog zivota pre i za vreme grupe Police (vrlo malo, cisto informativno novijoj istoriji), te otuda izbor kakav je bio. istina, ja bih lako mogao bez "Desert Rose" i "Every breath", ali vecina voli... Nego, evo ovako, ako mi kazes dve svirke ili barem jednu odsviranu kod nas koje su bolje od ove sinocne, ja cu to prihvatiti, a verovatno i svi ostali kao argument. Ovako sticem utisak da po tvom misljenju, Sting ima dosta da poradi na sebi u narednih par godina, da bi zadovoljio tvoje kriterijume... Moguce, da si se zezao, pa u tom slucaju, sve ovo sto sam pisao, slabo vredi, ali si mi delovao prilicno ozbiljan . Mozda gresim? Pozdrav!
![]() |
#15 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
a i veoma je univerzalan, cak peva pratece vokale.
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]() ![]() Na zalost, nisam, ali sam pomno ispratio preko TV-a ![]() I tada sam se isto pitao sto i sinoc ![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da su svi svirali dobro , ali po meni Sting ne treba da se " popravi " u naredne 2 godine , vec samo da radi ono sto je do sada radio . A da li je bilo boljih koncerata ( po onome sto ja zelim da cujem ) ...... Fil Kolins .....
Sting je meni kao i svima nama u srcu , ali me jednostavno nije uradio , muzicari jebu kevu , ( Dominik je cak snimio spot sa VG za neku njihovu zajednicku stvar ) i svi muzicari su j%#^li kevu ( sto je minimum i ocekivano ) ali da to nije bio STING , nego neko drugi ciju muziku ne volim i ne slusam , verovatno bih se okrenuo i otisao ..... Naravno ovo je samo licni stav ..... A bio sam na Tasmajdanu na koncertu gde je bilo 300 ljudi , svirali su Tribute to Earth Wind and Fire , Commodoresi iiiiijos jedan bend ...... e to je bilo prasenje za sve pare ..... covek ode srecan i zadovoljan sto je dao pare ...... Ne znam , mozda sam se smorio od guzve , mozda sam bio umoran , maaaadaaa ni moji drugari ( koji su super muzicari i cije misljenje cenim , a jedan od njih i poznaje bubnjara sa Berklija ) nisu bas bili pomereni . Opsta reakcija je bila ..... paaaa ok ..... bitno je da je bio Sting .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
Ali razlika izmedju Collinsa i Stinga je prilicna. Collins u svojoj karijeri nikada nije imao "sirovu" fazu, kao sto je to slucaj sa Stingom dok je bio u Police (narocito prva dva albuma). A Sting se sigurno odlicno seca da je Police bio definitivno najobozavaniji bend u ono vreme, pa je ovo (taman uz knjigu "Broken Music") bilo "for the good ol' times" ![]() Jedino mi je krivo sto nije svirao "We'll Be Together". To bi zvucalo ekstra, posto je odskora uradio mnogo ostriju verziju ove pesme (sa Annie Lennox), pa sam pomislio da ce je kao takvu odsvirati....
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Evo, ja bih se u potpunosti slozio sa MAXom. Gledao sam pre 2 godine u Budimpesti i tad pao na dupe, a ovo.... mislim, svi superlativi koji su naveli Oggy & Co stoje, ali ja Stinga volim zbog drugih stvari. Stoji i to da sam zbog guzve na autoputu stigao tek na 3cu pesmu, istrcao iz kola i bio kod 2. video bima, ali nisam imao ni zelju da se probijam napred. Jednostavno, ne mogu da uporedim ushicenost prvim i ravnodusnost drugim koncertom
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam pre dve godine u bio u Pešti, i tad je bilo fantastično, naravno... i ono sve džu ba, nabudženo i extra itd... Šta više baš sam bio i blizu bine, još sam i Stingovu tonsku gledao oko 15h...
![]() Ali nekako... i ovo u NS je baš zato što je tako bilo sirovo rokerski po meni imalo svoj šmek... Mada u principu... skino nas je Sting ko blato s cipele... Misilm.. državu, naciju šta li... kao eto bio je.. eto nam.. kakvi smo dobro nam je i to... ![]() Mada verovatno da je i ovde u pitanju ono koliko para tolko muzike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sting koncert | STUDIOTON | Razno | 13 | 08-06-2004 01:22 PM |