|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
ovih sam dana po 10ti put ponovo dosao u situaciju, da iako nemam 30godina radnog iskustva na svim tim spravama, veoma ostro na svojoj kozi osecam nedostatke softverskih plug-inova... za sada jos uvek nemam problema jedino sa eq-om, i to je jos danak mojem kratkom radnom veku.. ali kompresori... narocito za vokal... i reverbi... u native-svetu, postoje samo "upotrebljive" stvari, a to meni vise nije dovoljno. 3 minuta druzenja sa pcm91 i m5000 su mi vise puta razbili iluziju da je problem u meni "jer ne znam namestiti reverb"...
Za DSP svet ne znam, nisam jos preterano testirao njihove reverbe, dok mi recimo 1176 sa UAD-a, vise prija na dobosu (u heavy kompresiji) nego kjaerhus, koji je u mnogome medju najboljima u native- svetu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Po meni, muzika je dobra ili losa nezavisno od toga da li koristis hardver ili softver. Losa muzika je losa i na najboljem harveru, dobra muzika je sjajna i na najgorem softveru. Ako komponujes, bavi se muzikom a ne opremom, uvek postoji nesto bolje, tako da je trka za boljim uvek trka u kojoj gubis razum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
ne komponujem.. snimam i mixam, redje produciram.. cesto znam sta hocu, al to ne mogu izvuci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Tako Je Kejkz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !! | ugljesa | Audio Produkcija - Tehnike | 94 | 30-03-2010 05:38 PM |
Razlika izmedju produkcije i pesme ?? | ugljesa | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 23-04-2009 11:38 AM |
Povezivanje externog hardvera sa EMU 0404 | boom.trass | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 03:43 PM |