| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  13-06-2006, 02:27 PM | #1 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Oct 2003 Location: Topusko 
				 |  Re: Dilema oko kupovine nove opreme... 

Sto se Project Mixa tice,za njega ako ostajes pri PT-ima, morat ces jos kupiti i software, a onda u tom slucaju ti ne trebaju M-Box2 i PT LE.
		 | 
|   |   | 
|  13-06-2006, 03:02 PM | #2 | 
| Member Join Date: Mar 2006 Location: Nis 

Hmm.... zar ne bih mogao da koristim svoj postojeći PT Le 7.1 koji imam uz Mbox2 i Project Mix u istom ili bi PT morao biti M-Powered da bi Project Mix bio funkcionalan?! Kolika je njegova cena?! (Pro Tools M-Powered) Da li ima? iskustvo u radu sa Project Mixomi i (obzirom da mi se čini da sam viđao tvoje postove na temi o Project Mixu) kako si zadovoljan?! Puno bi mi značio detaljniji opis eventualnih nedostataka jer bi taj sistem bio definitivno ne?to ?to ne bih menjao makar narednih godinu , godinu ipo ako ne i jače... | 
|   |   | 
|  13-06-2006, 03:37 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 

Razmisli i o novim monitorima.... bez kontrolera se moze, a bez dobrih monitora......   
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  13-06-2006, 03:45 PM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2004 

Uz M audio kartice moras imati M Powered PT... Ja sam ga uzeo za oko 230eu ali su mi doneli iz USA.
		 | 
|   |   | 
|  13-06-2006, 06:29 PM | #5 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 

..... samo blagi osvrt .... Ako pricas o pluggo vima koji dolaze uz DSP karte .... UAD je neuporedivo korisniji . Cak i u reverbima , jer je plate 140 bolji reverb od onih u PoCo u ..... takodje i kompresori i EQ ..... Ako dodajes na PoCo ( npr VSS3 , Sony eq i kompresor ) onda sprava zaista postaje hi class , ali opet u nekom modernom tripu , dok UAD i dalje ostaje u vintage fazonu , znaci radi potpuno drugacije .... Ljudima koji nisu vicni radu na komresorima starijeg tipa ..... preporucujem PSP Vintage Warmer i Kjaerhus gplden comp .... sa kojim ce garantovano postici bolje rezultate ...... Sto se tice Neve 1073 eq za UAD a , jeste dobra stvar ( narocito za drum grupu ) ali ce UAD karticu uciniti beskorisnom , jer ce biti neophodna druga karta , a ipak je u mixu bolje imati nekoliko 1176 , La2a , Pullteca i ostalog nego par Neve ova ..... Eto toliko ...... Pozdrav | 
|   |   | 
|  13-06-2006, 08:33 PM | #6 | 
| Member Join Date: Mar 2006 Location: Nis 

Monitori ce doći na red ali će morati da sačekaju "pojačavanje input-a" i malo radnih alatki... RP8ice su mi se pokazale kao izuzetne u ?anru koji meni najvi?e treba a to je hip hop... Naravno, čim naiđe adekvatna "finansijska inekcija" biće i rezultata u vidu monitora. Dakle posle svog silnog razmi?ljanja svakom novom opcijom se sve vi?e zbunim... UAD je jedini 100% siguran ja mislim... Kao i novi komp i jo? neke sitnice, ali karta.... kontroler... ubi me al nisam pametan! HEEEEEEEEELP! Hmmmm.... mo?da FF800 + US 2400... dem dem dem.. ne znam !!!! Jel koristio neki gore pomenutog taskama koga su Igor i Artist ekipa opisali u Sound&Music? | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 03:51 PM | 
| Pomoć oko kupovine aran?era | Talino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 21-08-2006 06:25 AM | 
| Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!! | peraZdera | Predlozi i sugestije | 11 | 12-07-2005 05:45 PM | 
| Iznajmljivanje opreme | davormen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-01-2005 10:07 AM |