|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Poslusaj Don Solarisa, puno sam puta pisao o kurzweilu na ovom forumu pa me vec mrzi da sve ponavljam po stoti put. Sve sto si naveo da zelis da radis sa klavijaturom navodi samo na KURZWEILa. Nedavno je Bitch (sa foruma) nabavio K2600 , isprobao je sve od Motifa da Tritona kojeg je imao pa menjao za K2600 pa ga pitaj za utiske. A ti sto pricaju da je preskup i da neces dobiti ekstra puno njih pozdravi i pitaj kada su i da li su ikada svirali ili se pozabavili malo ozbiljnije sa K2600 ili bilo kojim KURZWEILOM iz K serije. Jedno cu ti samo reci KURZWEIL NIJE ZA PRESETASE!!! trazi rad i posvecenost ali za uzvrat dobijas KOSMOS veruj mi na rec.
Pogledaj u aritst-u K2661 za 1990e sa PDV...to je fenomenalna cena, a uz to dijes 3 prosirenja plus instaliran ADAT interface ( IN/OUT za procesovanje 8 audio kanala u realnom vremenu kroz VAST sintezu i KDFX....toliko o tome da ne dobijas puno ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Gricko, ja bi odmah eliminirao Nord Stage (jeftino napravljeno!! - tipka je ubi boze, zvukovi me nisu impresionirali). Tritona takodjer.
Sad ce me sasjeci da je to osobno misljenje, ali meni Yamahina AWM i AWM2 masina svira najbolje orgulje. To trebas cuti. Moja EX5-ica je u tome strasna. Klaviri nisu bas (vise "moderni" nego "klasicni"), ali za Motif seriju se zato mogu kupiti kartice s klavirima (dvije mislim), cije demoe sam cuo i zvuce strasno (ko Roland ![]() Ukratko, ja bi, da sviram rock, na stage isao sa Motif-om ES 7 ili S90 (nadam se da Cluster ima pravo, za S90 necu nista reci jer nisam upoznat). Naravno, da nemam EX5. I mislim da mi ne bi trebala druga klavijatura; svirao sam nekoc tako nesto u sastavu (blues-rock) i bio mi je sasvim dosta Korg N264:o . Ako smatras da trebas vecu fleksibilnost i slobodu, i ak oces da tak velim "analogne" zvukove, onda tome dodaj neki VA. Cinit ce se da svak svojeg konja hvali, ali sve mi se cini dosta komplicirano (Nordovi nemaju efekata a i priznajem, nisam ljubitelj, Novation nije za to - presvijetao, Waldorfi takodjer - "prenazalan", nije prodoran koliko bi trebao biti) pa mi se jedino rjesenje namece Access Virus. Jedan Kb mislim da bi dusu dao na stage-u za lead-ove, efekte... Ali velim, nisam siguran da ti uz Motif ES (7?) ili S90 uopce jos nesto treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A KB3 mod na KURZWELU? Nema semplova nego cista aditivna sinteza kao na pravim tonewheel orguljama (Hammond B3, C3) sa kontrolom drawbar-a ,leslia....trebalo bi da probas svidece ti se
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Teska odluka... | peraZdera | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 13-10-2006 07:59 PM |