|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
Prvo, ne znam na sta bi licilo kad bi sve pesme ili vecina pocele u roku od 30 sekundi. Onda sam jedno vreme preslusavao pocetke pesama, bar od tih bendova sto ih volim, pa me ni to nije ubedilo jer ima pesama sa uvodima i po minut ipo, sto je verovatno lose po mene. A posto sam labelima slao ceo disc, majke mi rodjene, niko mi nije napisao da su dugi uvodi. Najgora kritika je sto su mi jednom napisali da nema A1 stvari, sto je istina. A i tu si ne mogu puno pomoci jer su meni (ne znam kako vama) na vecini albuma koje imam A1 pesme najmanje lepe, verovatno sto su malo komercijalnije od ostalih. To je moj subjektivni, problem, to mi je jasno. A i vezano za opasku za kredibilitet ljudi sa pozitivnim kritikama si potpuno u pravu, i to ti je pametna opaska, a cini mi se i da znam zasto me to manje zanima; iskreno, meni se Pieces bas dopada, misljenja sam da je pesma solidno uradjena, pa sam valjda i ocekivao pozitivne kritike, tj bezuslovno se slazem kad se nekom moja dopala jer sam siguran u nju nekako. I to je opet subjektivno, naravno! ![]() Daleko od toga da je Pieces apsolutno savrseno aranzirana i isproducirana i to po svacijem ukusu, ali bas da jeftino zvuci...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte malo .... | Max | Promocija radova | 17 | 05-09-2007 02:53 PM |