|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#13 | ||||
|
Senior Member
|
Quote:
Inače je poznat u radu sa bandom Majke. Čovjek je u zivotu prosao sve i svasta, tezak je narkoman,zena mu umrla mislim od overdosea itd. No uglavnom ubjedljivo najjaci tekstopisac u hr rocku. Za mene. Vokal, izuzetan. Kultna osoba hrvatske scene.Quote:
Slazem se potpuno. Nepotrebna gostovanja rekao bi. Zvati nekoga da ti otpjeva par stihova koji nemaju veze sa pjesmom, vjerovatno zato da bi rekao da je ta osoba snimala na alubumu. Quote:
Quote:
. A pjesma je u osnovi etno. Ubjedljivo najbolja stvar koju sam IKADA cuo od gibonnija. I jos dodaj Baru u prvoj pjesmi, i eto, najboljeg albuma za mene. Ostatak je blijed pomalo. Ali ja ionako nisam neki fan njega. Čovjek se pomalo reciklira u zadnje vrijeme,pjesme mu u osnovi i srzi dosta lice, ..ali zapakiraju to dobro vrhunski muzicari pa eto..
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 26-05-2006 at 03:56 AM. |
||||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|