|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Stvarno, a ti Perune, odmori malo...al je uzavrela krv!??????? Cemu ? Mene nije sramota nicega sto sam uradio...ni Cece (koji cak pustam i ljudima ovde) ni Las Ketchup-a, nicega...pa ne mogu da sakrijem da sam radio?? Mnogo ozbiljno shvatas sve..sve je u zezanju, a ako se nesto desi, onda je sve bonus. a sto se tice toga da sam happy sa spravama - pa sta da radim, da kukam da je sve kita i staro, itd?? Zadovoljan sam kad cujem kako sve ispadne na kraju....pored mene je jedan Izraelac koji se opario pre par godina (inace visi na Gearslutz!) i nakupovao je tonu sprava, sve plug in-ove za PT HD, ludilo, snima na 192, 24 bita...k***c, Palac...a ne zvuci mu sve dobro na kraju??! Ja sam zadovoljan sto se u ova teska vremena (po muziku i biznis) nisam toliko "otvorio" da bi rekao: imam sve! a postizem dobre rezultate. A to sto u zadnje vreme dobijam da miksam album tracks i popravljam radio mikseve, govori valjda nesto... Samo napred, bez stresova...nista nije vredno tolike zestine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kandi(vokal house) pa za plocu nije lose imati koji rmx viska ![]() ajd posalji cene na PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() radis nesto,sto si vec dogovorio sa njima ili radis nesto sto bi moglo da bude zanimljivo za njih? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
hvala druze...engleski mi nije najjaca strana ![]() imam par gotovih stvari koje im se svidjaju, ali hocu nesto novo da uradim i njima da posaljem...inace ide sve preko mog menadzera.....sve je live, (sem bubnja) sax, bass, percussion, hor.....okacicu mp3 kada bude gotovo Last edited by Manley; 22-05-2006 at 05:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
U pocetku smo lose krenuli a onda smo naglo popustili.
Izgleda da sam celu guzvu izazvao ja, pa da objasnim. Kada se Vrac prijavio na forum, i okacio fotke svog ateljea, ja ga pozdravio, pa posle se covek pohvalio novotarijama, pa ih okacio. Onda ja rekoh: E sada ti nedostaje samo dobar mixer. Posle toga krenu sve nizbrdo. Nema ljutnje, mixer ti nije bogzna sta (ali nisam mislio da te uvredim vec da ti dam podstrek da ides ka boljem), e onda eto Peruna itd. Last edited by LACKY; 22-05-2006 at 07:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa kad bi dobio velike pare, kupio bi ne jedan - nego 3 razlicita mixera, jer ne bi znao za koji da se odlucim!!! Morao bi da pravim 3 sobe, pa outboard x 3, pa zvucnici x 3...ma idi!!!! A sta imam da se ljutim...nisam ga ja dizajnirao i pravio!! Meni radi. Non-stop sam u sobi pored, gde je SSL G+4000, i ne pravi mi zazubice! Znam da sve sto oni dobiju na njemu, mogu i ja na mom....evo procitajte intervju sa jednim od snimatelja /producenata koji je sada na glasu. Posebno stranu 4.... http://www.resolutionmag.com/pdfs/IN...otownshend.pdf uzgred, ovo je mega casopis (Resolution) zamenio je stari Studio Sound...totalno Pro, ima par dobrih stvari da se procita na web-u ali ne sve sto je izaslo do sad, nazalost... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() ja mislim da si ti sujetan pusti coveka ispred nas je 1oo godina......
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |