|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
ja se iskreno nadam da je moja iznad kriticne tacke..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Recimo jedna ovakva sobica za bubanj bi ti legla?
![]() ![]()
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
'bao te andy sneap
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
hehehehe
![]() Na stranu ?ala a na temu akustike, viđe li ti ovu gomilu prozora u prostoriji koja je i građena za usnimavanje? A on radi ba? onako suvarak od bubnja?
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Dule, rekao sam ti da ne postujes slike iz moje prostorije za probe...
Sva sreca pa nisi postovao sliku studija... ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() ![]() A znam da sam obećao... Izvini stvarno, ne bih rekao da je slikano kod tebe, samo sam ovako mislio da okačim ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() ![]() Nista, Dule, vec sam preboleo ![]()
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Dusane, imas li mozda slike cele te sobe, sta je ispred bubnjeva, a sta je na tavanici... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ne mogu zaboraviti kako mi je bend zvucao u jednoj 'diskoteci' u okolini BGa, enterijer drvo i staklo..... nikad bolje!
A nije mi jasno to sa staklom.......Ok, reflektor je, moze se tretirati i kao rezonator, ali...
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ovo nema puno veze sa temom, ali moze biti inspirativno: Bruce Sweden kaze (na jednom forumu gde je gostovao) da mu nije jasno zasto danasnji tonci\mix inzinjeri uglavnom pokusavaju da izvuku zvuk instrumenata sedeci za compom. Trebalo bi da "pokrenu svoje guzice" i da potraze prostore gde bi mogli snimati razne instrumente. Oni su to cesto radili cak i u vreme kada je studijska oprema bila neuporedivo nezgrapnija i manje mobilna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Gluva soba unutar rezije u potkrovlju - a da te ne ubiju komsije... | tillco | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 10-03-2008 08:46 PM |