|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hajde da na vreme pocetnike iz DAW ubacimo u osnovnu skolu -
http://www.rumski.com/forum/showpost...64&postcount=1 Isto tako, i oni koji znaju iznad proseka treba da su na fakultetu Rumski! Podelimo forum na tri dela i bice sve mnogo prijatnije! ![]() Vas srednjoskolac Mogli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
na koji pin XLR-a (Cannon) ide ground u balansiranoj konekciji. Bez gledanja u beleske, naravno... ![]() Sta meri VU metar, Average ili Peak vrednost signala? ![]() Cemu sluzi Speakon konektor? .... eto mogu i testovi da se prave... ![]() samo se salim... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ne bi trebalo dijeliti forum, niti komplicirati ono sto je vec dobro.
Moj prijedlog je da se dolje na dnu, ispod rubrike 'off topic' otvori samo jedna jedina probna rubrika - 'za pocetnike'. Da joj se pruzi prilika bar 10-tak dana i onda uprava odluci hoce li se ukinuti, ostaviti ili mozda preurediti ukoliko se pokaze ok. Nocni, 1.b (osnovac)
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Isto tako, mislim da bi se nekim testovima izgubilo ogromno vreme i mislim da bi najbolje bilo da svako sebe sam pronadje u odredjenim nivoima. Ubedjen sam da se niko ozbiljan, a da nije moderator, nece dugo zadrzavati u prisustvu apsolutnih pocetnika, vec ce gledati da promeni drustvo i da razgovara sa sebi ravnima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ne znam, mozda si u pravu, opet to je radikalan prijedlog. Mozda da pokusas malo objasniti kako si to zamislio? Pretpostavljam da edukacija ovdje nije primarni cilj, ali je ugodna i korisna posljedica druzenja na forumu. Mozda da se jedan dio komercijalizira a to je jos slozenije izvesti.
Ovo 'moje', ukoliko bi se pokazalo bezveze, lako se ukine jednim klikom. ![]()
![]() |
#6 |
SuperModerator
|
![]()
evo, dok se mi smislimo dal da pravimo skolu, ovi nas stigli
![]() http://www.youtube.com/watch?v=ui_Gm5Um5-M |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Figurativno: Ako u "zemlji Srbiji" imas 300 pismenih ljudi, onda i Pera bakalin(trguje sa Austrougarskom i naucio da sabira i oduzima, a bogami zna i da se potpise) sere Vuku Karadzicu kako je napravi neke greske. To ti tako ide! Vuk je isao po bakaluk, i nije terao Peru u kurac, jer je Pera bio medju 300 pismenih(a ni zbog popusta na bakaluka). Vec zato sto se Pera trudio da shvati njegovo delo bez obzira koliko mu neke stvari nisu bile jasne. Bitno je interesovanje i volja, a kada nas bude 50 000 napravicemo skolu i podeliti po razredima. Last edited by LACKY; 19-05-2008 at 03:38 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ma trebao je da ga opici stakom po glavi...
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skola za DJ-ing u ns | Overdrive | Razno | 1 | 24-06-2009 09:42 PM |
Skola trube udzbenik ili DVD da li znate???? | Geronimo | Razno | 0 | 18-06-2009 08:42 PM |
Musictheory - Osnovna teorija muzike. | sadux | Tutorijali | 5 | 08-03-2007 11:10 PM |