|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
I po meni je to isplativa investicija. Dobre farbe (fantom), pregledna editabilna i prosiriva sprava. Starija braca (1080 i 2080) su jedni od najupotrebljivanijih komercijalnih modula. Ne znam, ali meni su takvi moduli nezamenjljivi kad teba brzo uraditi neki aranzman, a u ozbiljnim snimcima uvek se mogu naci 2-3 farbe koje lepo lezu u mix.
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Nisam nikad čuo XV3080, ali ja i dan danas, pored svih tih soft synthova, najviše volim da koristim baš XP30, tj. jv 2080... Nekako najlepše izlazi u mixu...
Jesu lepi svi ti novi semplovi i sve je to super... ali nekako "mast" u ovim spravama je nezamenjiva... ![]() Tako da, ako se može suditi na osnovu starijih modela, valjda je onda i XV3080 prava stvar... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Meni je moj xp 50 bio prva ljubav... i iako ga vise gotovo ni ne koristim osim kao midi kontroler, ne mogu se razdvojiti od njega tako lako.
![]() Sigurno je i xv dobra stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
http://www.vintagesynth.org/audio/xv3080.ram
Losha je kompresija ali nadam se da ce posluziti.. pozz Last edited by MHz; 20-04-2006 at 08:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Hvala svima na odgovorima, odlucio sam danas da napravim izlet i pogledam ovu spravicu oci u oci! Javljam sa utiscima.... ;-)
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
I ? Kakvi su utisci ? Razlika u odnosu na jv2080 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |