|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Instalira se bez problema, ali se ipak pojavi prozor sa upozorenjem za preporuku.Takvih stvari sa v1.5 nema.Mada, 1.5 deluje pomalo smesno u odnosu na 2.0.Cak i vizuelno!
Mislim da cu nakon sto prodje mesec dana, vrlo rado Adobe Audition v2.0 da deinstaliram iz kompjutera.Mnooogo zauzima mesta, nije kompletan,...Iako je interface neprikosnoven, za mene. Znaci, Wavelab je to sto sve nudi...I dalje. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Po meni definitivno Cool edit je stabilniji i bolji za ono sto mu je zadatak(koristi ga CIA..ili koristila)otvara sve i sva?ta napr wave fileove koje Wlab kad ih samo vidi pi?e error a takodje i SF. Cool Edit otvara sve i..čisti sve sa svojim filterima. Ali za master Wlab je gazda na terenu.. meni naravno
![]() Probao sam audioton i odmah ga izbrisao.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Koristio sam ranije Cool Edit Pro i zaista je bio dobar. I sada koristim Audition 1.5 kada mi trebaju neki bubnjevi na brzinu za neki demo snimak, jer koristim one njihove "rastegljive" lupove sa kojima bukvalno za 10 min moze da se odradi neki "pilot" bubanj. Semplovi su zaista dobrog kvaliteta (32 bitni). Verujem i da je Audition 2 veoma dobar i ne bi me zacudilo da u verziji 3 ostavi u prasini Steinberg-ove pulene, Nundo a narocito Cubase.
Ipak je Adobe veoma z*j*b*n* firma i verujem da i u ovom segmentu puca na sam vrh. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
adobe audition | strasni zmaj | Audio Software | 14 | 19-02-2009 12:23 PM |
produkcija u Adobe Audition 3.0 | SKey | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 18-01-2009 09:44 PM |
Adobe audition 3 | gitarstudio | Audio Software | 5 | 05-01-2008 10:32 PM |