|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Mason
|
![]() Quote:
Tetejac ima vecu probojnu moc ('ladno bushi pancir), ali nema dovoljnu zaustavnu moc pa se desava da osoba prosvirana iz njega moze da uzvrati vatru, a i desava se da stradaju i slucajni prolaznici jer Tetejac moze da probije jednog i da zrno dodje do drugog (kolateralna steta). CZ 99 ima mnogo vecu zaustavnu moc i minimalizovana je mogucnost slucajne zrtve usled proboja zeljene osobe ![]() Takodje je i prednost CZ99-ke znatno, znatno manji trzaj dok Tetejac skace kao blesav... Tetejac - 8 metaka u sharzeru, eventualno deveti u cevi CZ 99 - 15 metaka u sharzeru, eventualni sesnaesti u cevi... ...ima tu jos toga... meteoroloski uslovi... itd... Zadovoljan poredjenjem? ![]() @ Arthur, Ivan & svi ostali... hvala!!! ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 06-02-2006 at 05:14 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mozda nije losa ideja uzeti sam od sebe neplaceno odsustvo od par dana u kojem neces prici kompjuteru i ostaloj opremi ili ces u ta tri dana raditi sve one dosadne poslove kao sto su defragmentacija diskova, sredjivanje akai biblioteke, backup zavrsenih projekata, itd itd. Nakon toga se covek oseti kao da krece od pocetka, a to ume da pomogne.
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
eto meni je crko hard
sad se stvarno osecam da krecem ispocetka... u tri lepe.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ali kao da smo pobegli od teme
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Rjesenje je u necem sto zaista nema nikakve veze s glazbom! Vec sam i sama prije koju godinu otvorila temu o ovome ranije i moje rjesenje je konkretno slikanje. Izvadim svoj slikarski stalak, suhe pastele, razmaknem zavjese, pustim sunce i glazbu neku koja me ne podsjeca na moju ili poslove druge u studiju i slikam.
![]() Igrice ne smatram rjesenjima jer u to vrijeme ti nisi aktivno postojao.... usmjerio si se na nesto na nacin lagano zatupljujuci i to nikako nije aktivan odmor koji ti je potreban. A upravo to ti treba -aktivan odmor. Znaci, nesto sto ce ti odvratiti paznju 100% vremena jer u tome uzivas. U cemu jos uzivas? Sto volis raditi? Gdje nisi dugo bio a volio si tamo ici? Ili gdje nisi nikad bio, a htio si? Koju aktivnost ili talenat bi volio imati ili razviti ga? Tako nesto smisli. Takoder. Ovo sto je Arthur govorio o kompromisnom radu i slicno. To je toliko demotivirajuce da je rezultat u potpunosti jasan i predviljdiv. Ali moj savjet je isti. Odmicanje uma aktivnoscu u kojoj postojis (znaci ne igrice, TV, kina, opijanja, droge i slicno) i na koju se mozes usmjeriti jer ti ja zanimljiva i ispunjavajuca. Sretno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
uh... poznat mi je sindrom opisan u prvoj poruci i cesto mi se desava. svaka muzika pocne da me nervira i nista mi ne valja. ne daj boze da pokusam nesto da odsviram/smislim... nista ne izlazi, samo totalne gluposti.
![]() ne znam, nisam psihijatar, pa pretpostavljam da je kod svakog lek drugaciji. meni pomaze neka fizicka aktivnost. posebno me "leci" neko batinanje u vidu treniranja borilackih vestina. preporucujem neke parterne + udaracke varijante posto je to fizicki najzahtevnije, bar sudeci po onome sto sam ja probao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Ovo sa sportom je odlično ak se mo? natjerati a to rijetko tko mo?e sam tak...bar ne iz ovih medija...ja inače ne radim mjuzu za lovu...ali znam da i zasićenje prodje kao ?to sve prolazi i sam ne treba odustati ili se nedaj bo?e forsirati da nekaj korisnog napravi? za to vrijeme...jer da si taj tip ;nebi to ni nabacio...neg bi pojeo voćni ?ejk i spirulinu a anda se uputio u obli?nji park da udi?e? svje? zrak i razmi?lja? kak treba znati kad treba stati i kaj su ti prioriteti...to sad citiram nekog,nema veze...inače ,luger ne grije?i ali lovačka stara pu?ka ubje te br?e neg si reko...pozdrav od mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Slusaj turbofolk i kad ti se zgadi spreman si za nove pobjede.. Have a nice day...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Evo ti jedan dobar recept koji po nekada upali!
Odes sa ortacima(ali pazi dabudu bas dobri ortaci) u lokalni bircuz ili ficka(gde vas svi dobro poznaju i gde se osecate kao kod kuce) napijete se kao goveda, urlate dok raspravljate o glupostima koje vam se cine bitnima,jer ste pijani. Sutra kada se probudis osecas se kao idiot i shvatis da ste se poprilicno izglupirali.E onda tek prekosutra pocinjes da se vracas u normalu i da shvatas kako je ustvari lepo raditi svoj posao! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|