|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||||
Moderator
|
![]() Quote:
Ne vidim potrebu da jezik kojim komuniciramo mora bas da se uvek snadje u bilo kom tehnoloskom izumu na koji se na kraju samo naviknemo i i dalje nemamo nista s tim, osim da to koristimo i eventualno sklopimo/konstruisemo neki malo drugaciji proizvod. Mislim da je namena jezika sira od bezuslovne potrebe da pokrije kompjuterske termine (koji ionako nisu nasi, da se razumemo, jer nismo mi to izmislili, pa nema razloga da ga krstimo) Quote:
Quote:
Pusti pojmove na Rumski, pa cemo ti prevoditi, makar se usput posvadjali,... mislim da je i to bolje nego da se oslanjas na stvari koje su POGRESNE. Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Evo, ton_majstor je vec radio nesto slicno na ES Forumu...
http://www.elitesecurity.org/tema/97...aza-skracenica pozdrav bogi
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
@Manley
Pusti Boggija i pisi knjigu o ProToolsu na srpskom ![]() ![]() ![]() Ima jedna anegdota iz Avala Filma gde su Aphex aural exciter mrtvi ozbiljniu dokumentaciju upisali kao 'Apeks Oralni uzbudjivac',
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() @OFF ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A ovo za Aphex je strasna fora ![]() " inache maturski radim iz reason-a. tachnije objashnjavam svaku mashinu shta radi. krecem sutra od kompresora ![]() Ja sam u svoje vreme pisao bezicni prenos elektronskog impulsa i njegova modulacija po Nikoli Tesli, a sad reason......sta ces ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
kontam da bih sam sebe zbunio kada bih svuda navodio srpski izraz hvala za link, pomoci ce krecem ove nedelje da radim pa cu trazhiti josh pomoci najverovatnije :) inache maturski radim iz reason-a. tachnije objashnjavam svaku mashinu shta radi. krecem sutra od kompresora :)
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 u audio produkciji | awacs | Audio Software | 72 | 08-12-2009 01:26 AM |
10 stvari koje su mi pomogle u produkciji ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 6 | 25-04-2009 09:37 PM |