|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Da ti odgovorim zasto se stalno pominju farbe...
Po meni je to najvaznija stvar na jednoj klavijaturi...moze Motif da ima i 5 USB slotova, REMOTE, kad mi se jednostavno ne svidja ono sto iz njega izlazi... Zbog cega si kupio svoju prvu klavijaturu? (nemoj doslovce da me shvatis ali) zbog REMOTE-a? Ne verujem... i jos uvek ne mogu da pravim kompromis izmedju dobrih farbi (i dirke) i tehnickih sposobnosti... Uskoro kupujem Rhodes. On nema ni USB, ni SmartCard, ni D-Beam...ali to je najbolji zvuk na svetu! Taj sound ni jedan workstation ne moze da imitira ni 70% (iako Kurz ima najbolji rhodes sound od svih ![]() Rekao sam da se ne razumem puno u tehnicku stranu ali bih voleo da mi kazes sta ti se jos od tih stvari dopada na Motifu? pozz Last edited by MHz; 11-02-2006 at 12:44 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi problem Fantom X / Motif ES rack | Motif | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 10-11-2008 06:00 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |