|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() Kada se meni ne radi, volim da pricam sa Maxom,Oggyjem,Idekusom sta kupiti korisno za studio .. kupiti nezaradjeno naravno, na takav nacin sam svu opremu i kupio. Potrosim pre nego naplatim i odradim... to je inace i jedan lek za nerad .. kupis nesto,potrosis tu kintu i znas da moras da odradis i vratis pare koje si pozajmio jer si sve kupio na guzove . Tako ja sebe teram da radim uglavnom ono sto mi se ne radi,a kada je u pitanju muzika koju volim to bih cini mi se i dzaba radio ![]() Hehe,neverovatno ali istinito |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Izvinjavam se sto je off topic, ali eto... bolje bi bilo da ovo pitam u Instrumenti i Studijska oprema... /edit/ E, da, pre upotrebe ne zaboravite da stavite cepove za usi, da ne ostetite sluh... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
Tetejac ima vecu probojnu moc ('ladno bushi pancir), ali nema dovoljnu zaustavnu moc pa se desava da osoba prosvirana iz njega moze da uzvrati vatru, a i desava se da stradaju i slucajni prolaznici jer Tetejac moze da probije jednog i da zrno dodje do drugog (kolateralna steta). CZ 99 ima mnogo vecu zaustavnu moc i minimalizovana je mogucnost slucajne zrtve usled proboja zeljene osobe ![]() Takodje je i prednost CZ99-ke znatno, znatno manji trzaj dok Tetejac skace kao blesav... Tetejac - 8 metaka u sharzeru, eventualno deveti u cevi CZ 99 - 15 metaka u sharzeru, eventualni sesnaesti u cevi... ...ima tu jos toga... meteoroloski uslovi... itd... Zadovoljan poredjenjem? ![]() @ Arthur, Ivan & svi ostali... hvala!!! ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 06-02-2006 at 05:14 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ali kao da smo pobegli od teme
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |