|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
ali, daj mi reci nesto sto me strasno zanima. koliko su TESKI ovi bass trapovi koje ste nakeljili u kuteve? Quote:
![]() sve mi nekako baca na ovo prvo, bez uvrede ![]() nije da imam nesto protiv trgovaca, ili, da ne pomislis slucajno, protiv tvoje firme jer sam u istoj (ako se i hrvatski artist vodi pod zajednicku firmu) ostavio hrpicu novaca, i jos cu ostaviti jer su cijene konkurentne! jedino ne volim kad mi trgovac prodaje muda pod bubrege ![]() btw. zaboravih nesto reci, pogledaj malo fotografije i dizajne pro studija....ne znam u koliko ces naci spuzvu (pod spuzvu mislim na sve slicne proizvode, auralex, primacoustics, wavepanels itd...)... ajd da ne se ne prepiremo bez veze, ja se povlacim iz teme posto ionako nije mjesto za ovakvu raspravu (ako su admini/moderatori voljni razdvojiti raspravu u novi topic onda bi mogli i nastaviti jer me cisto zanimaju grafovi koeficijenta absorpcije po frekvencijama). volio bi doduse da mogu uzivo cuti to cudo tehnike i da mi dokazes da nisam u pravu ![]()
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 01-02-2006 at 04:30 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Primacoustic | allegrosteva | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 11-06-2008 09:29 PM |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
Primacoustic Recoil Stabilizer | redroom | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 15-02-2008 11:59 AM |
Studio | sRce | Slobodan Marković | 2 | 17-05-2007 11:18 PM |
Name That Studio! | Dean Milenkovic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 27-12-2006 06:01 PM |