|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 |
ton magistar
|
![]()
ja radin mastering u wavelabu jer san na njega naviknu, zato jer ga koristin i ko stereo snimac pa mi je logicno u njemu i masterizirat, a i iz razloga sto je reka max. ali recimo da mi treba nesto masterizirat i koristit m-s tehniku, masterizira bi u cubaseu, jer bi mi tamo bilo puno lakse.
dakle, to su samo alati, ali ako cemo posteno cubase moze sve sto i wavelab a wavelab ne moze ono sto moze cubase, a to vazi i u masteringu. a sto ako ti treba nesto automatizirat u masteringu!? mozes u wavelabu otvorit montazu, ali ja bi se ipak tad odluci za cubase. dakle, nedim nije nista netocno reka. u sx/nuendu su cak posli u krajnost da vise ne mozes asocirat na wav da ti otvara externi wave editor, jer racunaju da ga imas u sx/nuendu. naravno, moran rec da masteriziran iskjucivo ono sto san sam mixa i da se cesto ponovo vracan u mix tijekom masteringa i po vise puta. sa tudjim i losim mixevima (bez mogucnosti da se uvik vratin na mix) nebi se moga nosit, to je sigurno. .
e, sta covek mora da trpi zbog bandita Last edited by SandRob; 01-02-2006 at 05:25 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obrada vokala | lirikzg | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-06-2010 03:52 PM |
Obrada PZM mikrofona (BFD) | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 27-07-2007 12:46 AM |
obrada fx kanala | nenad | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 06-01-2007 07:30 PM |
Obrada semplova | Zid | Audio Software | 20 | 26-07-2006 10:12 AM |