|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Mogu jedno jednostavno pitanje da postavim?
Zar je problem imati razlicito misljenje od par ucesnika na forumu? Koliko sam primetio, ovo nije razmena misljenja vec bojno polje na kom se "novi" moraju dokazati dok "stariji" postavljaju pitanja do besvsti....meni licno ne smeta jer znam ne kom je stepenu moje znanje...ali treba biti oprezan jer ima ljudi koji zele da nauce i da cuju nesto novo, ali se plase da ne pogrese pri postavljanju pitanja i budu rigorozno "napadani" od strane sveznajucih. Ja licno ovaj forum shvatam tako; sto se trudim da naucim druge i budem naucen....ipak smo svi mi ljudi, a kao takvi nismo savrseni! Izvinjavam se unapred ako se neko nasao u ovom mom textu, ali sve je u cilju poboljsanja razmene misljenja! Pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obrada vokala | lirikzg | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-06-2010 03:52 PM |
Obrada PZM mikrofona (BFD) | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 27-07-2007 12:46 AM |
obrada fx kanala | nenad | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 06-01-2007 07:30 PM |
Obrada semplova | Zid | Audio Software | 20 | 26-07-2006 10:12 AM |