|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Plati - pa se rugaj... ![]() @Kompozitor: ti evidentno nisi u situaciji da na i?ta prelazi?, a kamoli na Linux - sudeći prema poslu koji ti je za vratom. Nekom tko zapravo tek kreće u profi vode, Linux izgleda kao primamljiva opcija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Quote:
Upravo je to sustina : nemas velik izbor , koliko god da ti se cinilo da ga imas . Gledaj , cak i da kupis softver , vise nije toliko preskup kao do skoro sto je bio . Sasvim dobro radi . Pre 1-2 godine sve je to bilo lepo i sareno ali vrlo slicno i skoro neupotrebljivo . Danas bar znas sta da koristis . Silan posao i vreme je , bar meni , bilo potrebno da isprobam i odaberem alate i insrtumente sa kojima cu raditi . Tebi treba samo pet minuta da postavis pitanje i saznas ono na sta su drugi sp...li silno vreme . Ne rade svi eq , comp. itd isto . Niti rade svi sekvenceri isto . Samo izmedju SX2 i SX3 je vrlo velika razlika . Nikad vise ne bi radio sa verzijom 2 , iako je stvarno bila dobra . Steinberg radi godinama , sta mozes ocekivati od nekog sekvencera kojeg razvija grupa entuzijasta ? I dokle ? Pozdrav ... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a sto se trenutne situacije tice....ako cemo tako, imam legalni VST5.1 ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
@Kompozitor: zaista, izbor zapravo nije velik - svoje vrijeme sam do sada tro?io uglavnom na Logic, manje na Samplitude i Cubase... ni jedan od njih ne pru?a takve mogućnosti kao Ardour i ekipa. Te mogućnosti mi zapravo trebaju... ?alim, ali instant odgovore niti tra?im niti sam ih dobio - zanimali su me dojmovi, mada cijenim i prognoze tebe, Zvincica i ostalih. Po pitanju entuzijazma kao osobine, bit ću slobodan generalizirati da je ona daleko izda?nija od ikakve komercijalne motivacije kakva tjera Steinberg i ostale - oni se na sceni odr?avaju sličnim sistemom kao političari na vlasti... obećanja, obećanja... Samo mi preostaje da probam. P.S. Boggy, GF jest Glazbeni Forum (http://www.glazbeni-forum.com/index.php?topic=48045.0) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
uciti novi program na cubase sam navikao i radim dugo sa njim isto tako radim dugo sa premiere-om i onda dodjem na posao gdje imamo newtekov video toaster sistem koji je totalno drugaciji, pa sve ispocetka. ![]() svaka cast linuxu i Ardouru ali trebao bi mi JAKO DOBAR razlog da predjem na njih sa platforme koju poznajem, na kojoj svakodnevno radim bez problema i zavrsavam posao, kako to ljudi vole reci ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
He, sjećam se (bje?e davno) da sam s gu?tom pre?ao s Premiera na Speed Razor... bio je bolji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|