|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
@mhz 021
otkud k2661 u verziji sa 76 dirki????? onda bi se zvao K2676 ![]() @Goran pa da. Svirao sam K2600, izuo je svakog Motifa, Fantoma, Tritona... samo tako. Kod nas ga nema pa ljudi mou cuti samo te komercijalne sintove, ali znas i sam, imao si k2000, sednes, i ono "analogija" ![]() @evribadi ako iskopam negde, postovacu mp3, kao neki "presets on parade" ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
@Bitch
Jaoo...izgleda nije upalio fazon... ![]() Trebao sam da stavim smajlija ![]() pozz Last edited by MHz; 30-12-2005 at 12:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SuperModerator
|
![]()
ma znam
![]() nego citao sam i to...to je negde harmony central ili tako nesto... jedino moje dvoumljenje izmedju pc2 i k2661 je bas zbog tih 76 fenomenalnih kurzweil dirki... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ima li razlike u engine-u izmedju K2661 i K2600 (tj K2600R)?
@bitch: stari gdje si probao K2600, da ga nema neko u NS-u? Mi sjutra popodne dolazimo u NS pa ako budes blizu glavnog trga javi se! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SuperModerator
|
![]()
to za engine ce ti moj kolega Moritz objasniti bolje.... u sustini nema razlike kolko kontam, samo je spakovan u manji keyboard, isto ima potpuno funkcionalan KDFX, koji je, znaju ljudi, toliko dobar da je kurzweil izbacio stand-alone efekt procesore koji su ustvari KDFX sekcija iz klavijature!!! Znaci Rumour, Mangler, kao i KSP 8...
...to je ono sto je fenomenalno kod k2661 - platis dva soma, a dobijes ludilo synth, rompler, KB3 hammond emulacije (najbolje koje sam probao), KDFX brutalnu efekt sekciju, Adat i/o, smartmedia, 8 slidera, imas VAST u realtime na inputu - realtime resynthesis..... pa koji sint SVE to nudi za TE PARE !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Goran da, svirao sam ga u NS, u rack varijanti (k2600R) ima ga Nemus, klavijaturista Starlight benda, sviraju cesto u Tremi (svaki petak valjda...) ...znam da ste sutra u NS, al ja danas palim za Su, pa za Kanjizu sutra, idem malo sa svojim exbandom da jamujem ![]() Ma vidimo se svakako u G.Vucica cim prodju praznici, pa da probam vec te MKS-ove i tvoj es 8 OBAVEZNO ![]() SNG forumashi !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderator
|
![]()
@dvuckovic
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
OOO Cevape, hehehe, imal te.
Imam MOTIF ES i EXTREME EX6, nije to ni blizu u svakom aspektu, bilo studio ili live, MOTIF pojede EXTREMA. Eto moj buraz Cevap kaze NARODNU ZABAVNU al nije tako, MOTIFa bas i koristim najvise za narodnu, ne verujem da bi ga ijedan TRITON prosao, bar ta 512 MB RAM. To je lose uporedjenje, jer za iznenadu MOTIF ES je bolji za narodnu i za studio, isto ko i mnogi sto nisu verovali za MS2000 da moze narodnu, danas neki placaju i po 300$ za 16 MS2000 narodnih boja. Po zakljucku nekih profesionalaca uzivo, studijski pacovi, i isto FORUMASI i INTERNET pacovi, MOTIF ES je bolji i od samog KURTZa. Ima tu milion tih razloga i fora da ne ulazimo u detalje. O Cevape, ocel to? |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Jos nesto...Kod Yamahe smo stavili posebnu seriju a kod Kurzweil-a samo ime ![]() ![]() Rekao bih da je ukus presudan u odluci izmedju ove dve klavijature... Recimo: Kurzweil k2661/Yamaha Motif Es6...i sta sad? ![]() Meni je dovoljno da vidim Kurzweil-a na svakom koncertu Pink Floyd-a, a nekome je dovoljno da vidi Motif-a na svakom koncertu TOTO-a ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nije u pitanju lican ukus, nego FAKTI. Ako ti znas nesto o sintisajzerima onda znas o cemu pricam.
Ja ne pricam iz licnog ukusa jer imam oba sinta, nego pricam fakticki. Daj mi jedan FAKT koji napravi KURTZ bolji od MOTIF ES, a posle dacu ti ja 10 da dokazem da je MOTIF ES bolji od KURTZ. Nadam se da razumes sta sam napisao, ne pricamo iz licnih ukusa nego FAKTI. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#10 |
SuperModerator
|
![]()
ajd
![]() 1. KDFX - efekti od Motifa ES su bolji od Kurza ? ? ? ? ?e, ovo nije ukus, OVO je fakat ![]() 2. KB3 - ako imas obe klavijure uopste mi nije jasno da ti se vise svidjaju orgulje sa Motifa es nego sa 2600?? i to je po mnogima fakat, a ne ukus. 3. Sami zvukovi - ja obozavam motif, ali jos vise me odusevljava 2600, i opet me cudi kako ti se motif vise svidja... to bih mogao razumeti kao ukus, a ne kao fakat ... da me ne razumes pogresno, motif je strava sint, to je jedini sint koji bih odma kupio da nema kurza, odgovaraju mi farbe, interfejs, dirka... eh da... 4. dirka - na 2600... doduse i to je ukus... podseca na stari dobri A33...opet kazem stvar ukusa... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi problem Fantom X / Motif ES rack | Motif | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 10-11-2008 06:00 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |