|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
ajd
![]() 1. KDFX - efekti od Motifa ES su bolji od Kurza ? ? ? ? ?e, ovo nije ukus, OVO je fakat ![]() 2. KB3 - ako imas obe klavijure uopste mi nije jasno da ti se vise svidjaju orgulje sa Motifa es nego sa 2600?? i to je po mnogima fakat, a ne ukus. 3. Sami zvukovi - ja obozavam motif, ali jos vise me odusevljava 2600, i opet me cudi kako ti se motif vise svidja... to bih mogao razumeti kao ukus, a ne kao fakat ... da me ne razumes pogresno, motif je strava sint, to je jedini sint koji bih odma kupio da nema kurza, odgovaraju mi farbe, interfejs, dirka... eh da... 4. dirka - na 2600... doduse i to je ukus... podseca na stari dobri A33...opet kazem stvar ukusa... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi problem Fantom X / Motif ES rack | Motif | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 10-11-2008 06:00 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |