|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ako mogu da predlo?im, da od zla izaberete veće tj. Habića. Mada, NEĆE vam uspeti po?to on ne voli da ?iri znanje unaokolo i smatra da je korisnije sedeti u kafani nego za kompom. (sere...)
Srđan je lak?i za saradnju, ali zaista ne mo?e da se poredi sa Habićem. Mene lično ne zanima kako je radio Xend?u ili Gru'a, pardon, MIKROBA! HAHHAHHA! Habić ima lovačkih priča za dva foruma... Imam predlog da pozovete Luku Slavića, ko ga zna, odobriće mi ovo. Ako ba? ni?ta ne pomogne, zovite Antonija Pu?ića! Ozbiljan sam. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Najbolje da pitamo Vuksu, tu bi tek bilo prica...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]()
Imam i ja jedan predlog : zovite bilo koga , ali uradite to .
![]() Ovo pocinje da lici na bend koji dodje na probu pa pocne sa planovima ... U tom se zavrsi proba , a oni nisu ni probali ni " isplanirali " . ![]() Quote:
Pozdrav ... |
|
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nisi znao da Pu?ić producira? c c c... Evo recimo "Tri Brus Lija iz Nik?ića" to je njegov rad
![]()
#5 |
Pro Member
|
![]()
dovedite cara!
![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stingov producent u Beogradu... | DaBear | Razno | 35 | 21-08-2009 10:26 PM |
Kad ce novi gost ?? | DaBear | Predlozi i sugestije | 22 | 01-04-2007 10:20 PM |
-=Producent=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 1 | 12-03-2005 02:02 AM |