|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ja trenutno imam marshall jmp1 kojeg ukljucim u eff. loop return na marshall dsl401.
jako sweet zvuk ![]() a polako se prebacujem na rack setup
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a pedalice ostavit za mali setup. jedino ne znam kako cu sad iskoristit ernie ball volume. nezgodno mi je spajat je u effects loop a ako je spojim prije predpojacala onda mogu zaboravit na volume swellove sa delayem ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Znaci trpas sve u rack polako. Voleo bih da se podsetim tog tona (JMP-1) i uopste Marshalla. Ja sam izbacio EL34/84 iz upotrebe. Nesto mi uhu prija strogo 6L6 poslednjih godina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
imam 6166 mono. Quote:
mogu ti rec da mi je malac davao vani prijatniji ton. a i svidjaju mi se el84 u mom dsl-u ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Trenutno za live svirku koristim samo V-amp Pro koji ide direktno u mixetu.Planiram da batalim procesor i da uz Rhandall RG75DG2 nabavim neke pedale koje bi mogle da rade posao za Heavy-Shred svirku.Nisam imao mnogo iskustva sa pojedinacnim pedalama,pa me interesuje koja pedala(ili njihova kombinacija) bi bila pogodna za ovaj stil sviranja?
Recimo da mi treba "Stratovariusovski" sound za rifove i Vai-evski solo zvuk.Naravno,ne ocekujem da to zvuci kao kod pomenutih izvodjaca,ali da se bar priblizim pristojnom zvuku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Stratovarius sound za rifove ti inače i nije ba? neki visok domet zvuka pa da je te?ak za dobiti. Generalno će mnogo zavisiti od gitare, tvog sviranja i da li će? se ti snaći sa opremom. Za modernu heavy svirku je nu?nost imati glavu koja je napravljena za to, ako hoće? distorziju od koje boli mozak, pedala ne re?ava stvar.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
your setup? | SumAnuT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 66 | 18-08-2009 12:23 AM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |
MIDI setup | makaay | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 14-08-2005 02:02 PM |
-= Gitarski setup =- | ProkDu | Gitarska Produkcija | 5 | 05-12-2004 04:10 AM |