|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Bez uvrede, kao nečiji početnički i poluvolonterski rad ne zvuči tako lo?e. Ali ne zvuči ni kao ne?to na ?to su mogli biti utro?eni bilo kakvi ozbiljni novci. Predrag
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mene isto zanima na cemu ste snimali, jer mi zvuk,po mojem ukusu, zvuci (bez uvrede) dosta mracno i zatvoreno, kao iz garaze:o . Svirka je OK, ovo se odnosi samo na produkciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
To i meni zvuči poprilično zatvoreno i mračno tj. mutno ali obzirom da smo to snimali na Adate i kao tonac se po prvi puta pojavjuje Tony osobno nemam dalje ?ta da pričam o tome- te iste adate je kupio mo?da 3 dana prije samog snimanja po prvi put radio ne?to takvo, ?to mu i nije bilo pametno ali eto... Sve to skupa je poslije prebačeno kod Gojka na Pro toolse i tamo se to i mixalo, i tamo u studiju sam par puta napominjao da se obrati pa?nja na te neke stvari ali sam mislio da ne poznajem Genelece koji su bili tamo i eto to je to. Napominjem jo? jednom da sam na tom albumu sudjelovao zajedno sa bendom isključivo kao klavijaturista i zajedno smo radili aran?mane za 5 pjesama:Blago onom,Sve bih opet,Rijeka ljubavi,Nebo iznad nas i Sve svoje snove. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
To je među Istrijanima već du?e praksa - kupiti ADAT-e i snimati se sam. KUD Idijoti su zadnji album dodu?e snimili kod mene, ali su onda tra?ili da im kompletan materijal prebacim na ADAT trake, odnijeli to doma i miksali sami u kućnom demo studiju. Poslije su jo? do?li na mastering. Prilično originalna koncepcija. Ovaj va? album i zvuči kao da su kompetentni muzičari snimali sami sebe. A ni miks nije spasio stvar. Nema sreće s Genelecima i Pro Toolsima, pogotovo ako treba izvlačiti ne?to ?to je otpočetka uprskano. Pro Tools ti neće dati sound ako ga nema? u startu, a na Genelecima neće? to ni sku?iti jer uljep?avaju stvarnost. Srećom, pjesme i izvedba u velikoj mjeri izvlače stvar. Predrag
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
sorry za o.t., zamolio bih admine da premeste ovu diskusiju na odgovarajuce mesto.
hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Malo o meni. Zavrsio SAE diplom Level, sada radim Deegre, ako bog da posle toga i Masters i nadam se da ostanem na mestu docenta
![]() Produkcija...deep house, sada radim par stvari za masters @ work u pregovorima su cafe del mar i budha bar.... ambicije....pokusacu u ovom ludom svetu da ostanem normalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Mi smo se upoznali u Zurichu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Bio sam sa Vladom Georgievim...Svirka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ti si! Naravno da se znamo! Kako si, sve ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |