|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
nije "moguće", nego sigurno LAP pada ako su mu enablovani DX Waves....znači samo ih isključi kako ti je rek'o Bo?ković (nije d?abe super administrator)
Last edited by bassystem; 01-11-2005 at 01:21 PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Iskluchio sam sve pluginove i opet neche da startuje.Kad pochne da uchitava ASIO Hercules 16/12FW ASIO program pada.Ne znam shta moze da bude problem.Moguche da je zbog toga shto kompjuter mi je za formatiranje.Pun je advera i sl.Hvala svima na pomochi!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Hmm, probaj da reinstalirash Logic
#4 |
Pro Member
|
![]()
Moguce da si instalirao ver. 5 waves paketa.. to kad se instalira Logic puca obavezno... napomenuo sam ovde u vise navrata da se pazite 5-ice i da je ne instalirate ako radite sa Logicom...
p.s. potrazi 5.5.1 verziju Logic-a.. pozdrav! |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
To kod mene radi. Samo se naravno disejbluju DX instance.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Radi i petica u logicu. Nego je fora da se disable-uju duplikati koji se pojave na spisku, a zatim se kod duplikata na spisku uvek bira donji waves sa istim imenom, jer ako se dobro sećam obja?njenja sa kvr foruma, izgleda da logic prepozna shell od rtas varijante čak i kad nije instalirana, i program padne kada se ona izabere kao DX. Tako je meni sve ok radilo.
#7 |
Pro Member
|
![]()
hmm... ja mislim da mi nije radio ni kada sam sve dx instance ugasio...
probacu ponovo na drugom sistemu, za svaki slucaj ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|