|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Slazem se sa Djoletom,
Stvar navike, i zavisi gde ga koristis. Nama u studiju za muzicku produkciju PT sluzi samo za usnimavanje, editovanje ... i to bi otprilike bilo to. Medjutim u studiju za post produkciju smo ga koristili maksimalno, zajedno sa Control 24. 8 mic-in kanala, sta ce ti vise kad snimas samo ADR ili foley ![]() Nas su skroz navikli na PT, njegove shortcut-ove, plugins-e, itd. i sada svaki put kad sednem za Nuendo pocnem da se 'vatam za glavu ![]() Navika, verujem da je samo to u pitanju ... barem sto se editovanja tice. Iako sam prisustvovao demostracijama Nuenda i PT-a ... ne znam da li su u pitanju bili nespretni i spori inzenjeri, ali su likovi sa PT-om mnogo brze radili editovanje u odnosu na ekipu Nuenda. Nisam mogao da verujem kojom brzinom su radili u PT-u, i kako je sistem bez problema odgovarao na sve zahteve. Medjutom sve ja ovo pricam za post produkciju, muzicka produkcija je ipak druga prica ![]() Poz.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
kratko pitanje u pro toolsima... | dlukace | DSP forum | 31 | 23-07-2005 07:01 PM |