|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hvala na savetu
![]() Ustedeo si nam para , sto znaci da si zasluzio neki alkohol ![]() Okrenucu Saleta u petak pa cemo se dogovoriti ....... jbg ipak bi neko u Pinku to trebao da zna ..... Hvala jos jednom ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ajde ne pljujte toliko po Pro Toolsima...nije to ne znam koliko strasno...sve je stvar navike...a tacno je to da je precenjen i "isfuran".Meni se licno ne svidja,naviko sam na Logic i glupi Nuendo i u poredjenju sa njima PT mi deluje totalno neinspirativno...ali daleko od toga da je los...i ne znam odakle ta prica da stuca na 50 kanala...to je iz nekog sesnaestog razloga,zato sto HD3 Accel na Macu "jede" 50 kanala sa sve efektima...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Zmaje ti si izgleda radio sa njim? Daj malo vise podataka ako ti nije tesko i tvoje utiske u radu sa njime, dobre i lose osobine ... Thanks ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
... i pozdravite saleta... el se zna sta sad radi osim sto ozivljava klikove po "privatnim" PT sistemima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ja guram preko 70 kanala na 96kHz sa SATA diska bez ikakvih problema. Nikad nije pao, i nista se ne ceka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Slazem se sa Djoletom,
Stvar navike, i zavisi gde ga koristis. Nama u studiju za muzicku produkciju PT sluzi samo za usnimavanje, editovanje ... i to bi otprilike bilo to. Medjutim u studiju za post produkciju smo ga koristili maksimalno, zajedno sa Control 24. 8 mic-in kanala, sta ce ti vise kad snimas samo ADR ili foley ![]() Nas su skroz navikli na PT, njegove shortcut-ove, plugins-e, itd. i sada svaki put kad sednem za Nuendo pocnem da se 'vatam za glavu ![]() Navika, verujem da je samo to u pitanju ... barem sto se editovanja tice. Iako sam prisustvovao demostracijama Nuenda i PT-a ... ne znam da li su u pitanju bili nespretni i spori inzenjeri, ali su likovi sa PT-om mnogo brze radili editovanje u odnosu na ekipu Nuenda. Nisam mogao da verujem kojom brzinom su radili u PT-u, i kako je sistem bez problema odgovarao na sve zahteve. Medjutom sve ja ovo pricam za post produkciju, muzicka produkcija je ipak druga prica ![]() Poz.
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Meni je ta brzina pomalo cudan argument, generalno. To sam i ja čuo, da kada je neko zaista nave?ban, Protools omogučava da se edituje neverovatnom brzinom, u svakom slučaju br?e nego u drugim programima, mada nisam to video svojim očima.
Mozda je off topic, ali nedavno sam procitao interview sa izvesnim producentom koji je radio ovo i ono (i po?to sam mator naravno zaboravio sam ime čoveku ![]() "Mi se bavimo muzikom, umetno?ću, ljudi u poslu često zaboravljaju na to. Ne ?elim da radim brzo, ?elim da uvek imam vremena da razmislim i slu?am ?ta se događa pre nego ?to bilo ?ta uradim, bilo koju operaciju. Video sam ljude koji su ovladali programima tako dobro da edituju neverovatnom brzinom, ali od kakve je to koristi samo po sebi, ja se ne bavim serijskom proizvodnjom. Ovako dobijam u stvari na vremenu da bolje osetim kakav rezultat daje ono ?to radim, i da bolje razmislim o tome ?ta ću uraditi sledeće." Dakle neka slobodna interpretacija onoga ?to je čovek rekao, ali mi je logika kojom ide bila interesantna pa eto, da podelim.
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
kratko pitanje u pro toolsima... | dlukace | DSP forum | 31 | 23-07-2005 07:01 PM |