|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vibrator
|
ako si procitao moj prvi post, videces da ne dovodim u pitanje prednost hardverskih sintisajzera.
samo mi nije jasno sta imas protiv softverskih. nismo svi dovoljno srecni da mozemo sebi da priustimo skupe sprave. ja bih prvi sebi uzeo nord lead i virus c.. ako kolicina novca odredjuje nivo znanja, onda si potpuno u pravu. |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Senior Member
|
Quote:
![]() Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Da se vratimo malo na UD-a....
Interesuje me kolika je zaista razlika izmedju pugova jednog UAD-a i plug-ova jednog Waves Bundle-a, obzirom na definitivnu razliku u ceni (Waves znacajno skuplji).... Shvatio sam da UAD ima svoj procesor, da rasterecuje CPU, i da uvek postoji ono - dao sam 800e za bolji zvuk, ma zvuci mnogo bolje...... ali me interesuje da bih znao sta raditi: investirati u UAD-a uz ovu istu zvucnu Terratec Phase 22 ili investirati iste pare u neku bolju zvucnu tipa RME, Delta... i koristiti i dalje Waves plug in-ove.... Hajde, molim vas smognite snage za jos ovo pitanje i necu daviti vise...... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ovo si pitanje postavio vec..... i dobio odgovor , posto ne bavis usnimavanjem definitivno ti preporucujem UAD jer ces dobiti nesto sto cuje ..... ja waves drzim u kompu samo da bi bio kompatibilan sa drugima ....
Dobro tu i tamo neki plug bude koristi .... ali retko ..... Boljom kartom ces cuti realnije , te ce ti mixevi biti bolji ali to opet zavisi od toga koliko znas da mixas , ako su ti mixevi zvucali dobro do sada na ostalim uredjajima , onda ti bolja karta ne treba ..... Pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
OK
Hvala Max, kratko i jasno..... |
|