|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Alen,poluteska,neozenjen......
27 i po mi je,muzikom se igram od kako znam za sebe. Gitaru dobio za svoj 4-ti rodjendan,prvi akord na istoj uhvatio za 18-ti,slucajno.Svirao kao klinac klavijature. Radio par godina kao DJ,barem sam sebe nazivao tako. Racunarskom muzikom poceo jos na Commodore 64(bila na kaseti kompilacija audio softwera za C64,prvi tracker u kom sam se igrao),preko Amige i ProTrackera.Poceo da radim svoje stvari 95-96,uglavnom Goa Trance koje nikada nisu zavrsene. Kako sam lagano poceo da se upoznajem sa carima muzickog snimanja i produciranja sve vise sam poceo da se zanimam za rad sa zivim instrumentima da bi se jedan dan,gotovo,istovremeno desila pojava Rumskog foruma i studija u koji sam pozvan da radim. Trenutno radim u tom studiju(u Backom Maglicu) kao tonac snimajuci sve i svasta i ucim se polako svom,nadam se,do kraja zivota poslu. Muzicki sam takodje prezivar,naslusan sam svega i svacega a kreativno sam totalno u trance,Goa-Full ON tripu i nadam se da cu uskoro uspeti odraditi,konacno i svoj projekat. Radio sam sa dosta bendova,uglavnom 'grdjeg' gitarskog zvuka. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |