|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Evo posle toliko vremena i ja cuh "Krila" (trenutno slusam na integrisanim zvucnicima u IBMu, tako da o produkciji necu pricati do sutra, dok 'Soko' ne sleti na Adame
![]() Slozio bih se sa vecinom i pohvala i kritika (dikcija pre svega) koje su kolege uputile. Ono sto se meni ne dopada previse, a mislim da je u pop muzici mozda i najvaznije, je tekst pesme. Nekada je bilo drugacije sve zelena su bila polja, zar ne ...... Metafore mi nisu bas najubedljivije,malo su cak i istrosenije ('jutro donosi dan'), ova rec 'bila' se ponavlja u dva uzastopna stiha...., generalno, i muzika i aranzman, a cini mi se i produkcija, zasluzuju bolji tekst. Mislim nije on los, ali... Poslusaj, npr. Vladine tekstove (rece da ga jako cenis). Po meni, to nisu vrhunski tekstovi (ranga EKV, ili u pop muzici Gibonnija...), ali u njima je sve pitko, nema teskih reci, ali nema ni 'padova' koji umeju da zaparaju usi. Njegove price su jako univerzalne, nevezane za neki prostor i vreme, i svi se lako u njima mozemo prepoznati. Bas zbog svega, mislim da ih uopste nije lako napraviti, ali vredi za analizu. Inace, dok pisem ,vrti mi se refren u glavi, sto je dobar znak ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
analog, Mogli, srecan rodjendan!!!! | boggy | Pricaonica | 12 | 24-04-2009 01:13 PM |