|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | ||
Senior Member
|
![]()
Max,poslao sam ti cenu na PM.
Quote:
MegaVerb je meni bez veze.To su stari algoritmi sa TC M5000 i ne moze da prismrdi VSS3. Classic Verb je najpriblizniji VSS3.Kazu da je razlika izmedju njih u tome sto VSS3 ima neuporedivo bolje early reflections a da se kvalitet "tail"-a neznatno ili uopste ne razlikuje.Ipak meni je i Classic Verb smesan u poredjenju sa VSS3,jer u VSS3 imas neuporedivo vecu kontrolu nad svakim detaljem i mozes da kreiras reverb kakav zelis. Quote:
![]() ...pa bi kupovinom VSS3 morao da ostanes bez Oxford-a ili da i njega kupis...jel to? ![]() Tako sam i ja mislio kada sam kupio Powercore,ali nisam mogao da odolim VSS3.Pultec je MAMA za vokale i koristicu ga na jos nekim vaznim elementima ako bude odgovarao,a za ostalo mi je sasvim OK Cambridge EQ.Tu je jos i Hydratone i AngelTone koji dolazi... Uzimam sada i NonLin2 (ima od sinoc demo na TC-evom sajtu).I to samo za Kick i Snare pre svega. OPAK fx-gated reverb. jednostavno hocu u jednom potezu da zavrsim gated snare reverb.Opet totalna kontrola! A drugi razlog je sto zvuci nevidjeno dobro i fresh! |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Eventide Eclipse | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 08-08-2008 05:10 PM |
Tc M2000 ili Fireworx? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 31-12-2005 12:42 AM |