|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Slazem se sa svim tackama osim sa onom 2 i 2/1.
Po toj logici "tri kornera- penal", ne moze da se bas lepo igra, jer to znaci da bi teoretski jednog clana foruma, ako se uzme da nas ima preko 600, svako mogao da izvredja zestoko dva puta dnevno, cime bi ovaj bio pretplacen na dve godine gazenja... Kada ukrades, ides u zatvor, kada nekog povredis fizicki (zar nije isto kao i psihicki), opet odgovaras, a kada se govori o verbalnom nasilju, onda ti svi daju fore. Ovom taktikom se pravi jos glomazniji, nefunkcionalniji aparat, koji ce biti isuvise spor da resava stvari koje se desavaju u realnom vremenu. Zatim, na taj nacin se definitivno osporava autoritet admina, samim tim sto se dovodi u pitanje njegova moc rasudjivanja. Pa ako nekog biras za admina, tu je vec ukalkulisano to kakva je on osoba i verovatno ima odredjene kvalifikacije za tu poziciju. Eventualno bih mogao razumeti da se i rad admina kontrolise, ali interno, od strane drugih admina, te da se ukoliko neko stvarno pocne neargumentovano da "sprovodi pravdu", moze na vreme reagovati. To znaci da admin ima pravo da banuje nekog, ali mora da podnese izvestaj o razlozima zbog kojih je to ucinio. Evo, na primer: Pojavi se pre neki dan osoba na sekciji gde sam ja urednik i kao svoj prvi post najstrasnije popljuje sve ucesnike istog koji su do tada u miru raspravljali oko izbora opreme. Ja ga opomenem da edituje uvredljive delove posta-nista, opomenem jos jednom- opet nista... Ja lepo sam izbrisem uvredljive delove i mirna Bosna. Kada to sledeci put uradi, bice izbrisana cela poruka, ali ne zato sto ja imam nesto protiv njega, vec zato sto on ima protiv ljudi koje cak i ne zna, a pljuje po njima. Moje je da ih stitim tamo gde imam mogucnosti. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|