|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Izbegavam da postujem ovakve teme, zato sto se smatram jos 'mladim' na forumu, ali iz najbolje namere cu se ovog puta ukljuciti. Najbolje namere prema RUMSKOM, naravno
Pokusacu potpuno OBJEKTIVNO i da sagledam stvar. A objektivno - sukobili su se jedan ADMINISTRATOR i jedan CLAN. Administrator je obrisao poruku koju je smatrao uvredljivom, na sta ima puno pravo. Clan se nakon toga bunio kod istog administratora , oni dosli u konflikt i ...... Sta bi trebalo da bude poenta ove cele price koja sledi? Takve stvari su se desavale i desavace se sve dok.... .....Sve dok se ne donese jasan i precizan PRAVILNIK ponasanja na forumu. Postojeci pravilnik (u izradi) sam citao pre 5 min, i on apsoutno nista ne kaze clanu kako da se ponasa u takvoj situaciji. Kao sto drRu pre neki dan rece, i administratori su ljudi koji mogu i smeju da pogrese. Ovim uopste ne dovodim u pitanje opravdanost (ili neopravdanost) brisanja poruke, ali u Pravilniku mora jasno i glasno da se kaze clanu kako se ponasa u datoj situaciji. Tada on sigurno ne bi smeo da ulazi u duel sa istim admin., i ceo konflikt bi bio izbegnut. Treba shvatiti jedno - broj clanova se uvecava svakodnevno, i nemaju svi osnovnu kulturu ophodjenja i postovanja neke utvrdjene hijerarhije. Cesto procitam kako je forum 'nekad bio divno mesto'. I zaista, lako je bilo nekad odrzati 'red i mir' ![]() Evo, pre neki dan je opet upao neki baja sa Islanda i nahranio nas najstrasnije, i ko zna kako bi nastavio da mu drRu i Ogi nisu objasnili neke stvari. Tako mora! Zvuci glupo, ali clanu lepo kazes-prekrsio si pravilnik ponasanja u toj i toj tacki, i slede ti takve sankcije (brisanje posta, suspenzija, ban....) Naravno da ovo prepucavanje sa Admini. nije smelo da se desi ni bez obzira sto 'nigde ne pise' , jer neke stvari se,valjda, podrazumevaju ,ali ne i za sve, nazalost. Naravno, uvek postoji sansa i da administrator pogresi, i treba dati clanu sansu da se pozali npr. drugom admin. A znajuci nase Admin., niko od njih mi ne izgleda kao neki nedodirljivi, tvrdoglavi diktator, koji nije spreman da svoju gresku ispravi. Imamo zdravu osnovu za jos zdraviji, veci i lepsi forum ![]() Uz malo razumevnja, ovo bi mogla da bude poslednja rasprava ovog tipa na forumu p.s jako sam neispavan, ceo post je malo konfuzan (sorry), ali nadam se cete me ispravno razumeti |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |
Na sta da obratim paznju ? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-11-2006 02:30 AM |