Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-05-2005, 09:39 PM   #11
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Svime sto ste napisali okarakterizirali ste me kao nekotroliranu, preosjetljivu, impulsivnu i iracionalnu osobu.

Ako smatrate da sam zasluzila takvo ponasanje, onda grijesim troseci i ovo vrijeme i ove rijeci. Porazmislite malo bolje o svemu. Jer iako mi je strasno tesko odvojiti se od ovog mjesta, samo bi mazohizam iskazala svojim daljnjim boravljenjem ovdje.

Dobro razmislite. Necete izgubiti svoje clanstvo, niti nista posebno vazno u vasim zivotima. Ne postoji realna ugrozenost, ali vi ne zelite nikakve posljedice vlastitih djela. A ako imate vise od 7 godina, morali biste prihvatiti da to tako u zivotu ide.

Npr. posljedica vasih djela je da ste me povrijedili. Da, ugasit cu kompjuter i zaboraviti na vas uz dobar film i dobar zagrljaj. Ali to ne umanjuje stvarnost posljedice vasih rijeci.

Mislite da bar na forumu mozete djelovati bez posljedica? I provocirati namjerno samo da biste dokazali jednu od teorija:
1) Da ja reagiram na provokacije
2) Da mozete biti na forumu bez posljedica vlastitih rijeci

Poceli ste sa ozbiljnim poigravanjem.
Ne drzite se pravila igre.

Ja ovu igru vise ne igram. Prljava je.
ANITA is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules