|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Svime sto ste napisali okarakterizirali ste me kao nekotroliranu, preosjetljivu, impulsivnu i iracionalnu osobu.
Ako smatrate da sam zasluzila takvo ponasanje, onda grijesim troseci i ovo vrijeme i ove rijeci. Porazmislite malo bolje o svemu. Jer iako mi je strasno tesko odvojiti se od ovog mjesta, samo bi mazohizam iskazala svojim daljnjim boravljenjem ovdje. Dobro razmislite. Necete izgubiti svoje clanstvo, niti nista posebno vazno u vasim zivotima. Ne postoji realna ugrozenost, ali vi ne zelite nikakve posljedice vlastitih djela. A ako imate vise od 7 godina, morali biste prihvatiti da to tako u zivotu ide. Npr. posljedica vasih djela je da ste me povrijedili. Da, ugasit cu kompjuter i zaboraviti na vas uz dobar film i dobar zagrljaj. Ali to ne umanjuje stvarnost posljedice vasih rijeci. Mislite da bar na forumu mozete djelovati bez posljedica? I provocirati namjerno samo da biste dokazali jednu od teorija: 1) Da ja reagiram na provokacije 2) Da mozete biti na forumu bez posljedica vlastitih rijeci Poceli ste sa ozbiljnim poigravanjem. Ne drzite se pravila igre. Ja ovu igru vise ne igram. Prljava je. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indijski narodnjak - aranzeri obratite paznju na - AranzHMAN! O.o | InsaneEyes | Razno | 7 | 01-04-2009 03:38 AM |
Na sta da obratim paznju ? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-11-2006 02:30 AM |