Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Tutorijali

Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-04-2005, 10:20 PM   #26
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Sumanut.. mozemo mi sad tu puno pisati, ali stvar je u tome da to znanje neces primiti po redu, mozda ces nesto skuziti i pogresno pa ce te to kasnije kociti u napredku. Ima jako puno knjiga koje su pisane jednostavno i sazeto i neces vjerovati u koliko malo stranica ce ti sve biti jasno. Ne moras procitati 10 knjiga da ti sve ovo osnovno (temeljno) bude jasno. Ja bas ovdje imam jednu knjigu koja krece od osnova pa do nekih (ukratko) principa harmonije i jako je lijepo pisana. Ja cu ti rado tu knjigu poslati. U toj knjizi (i drugima) je sve ljepse, urednije i sustavnije ispricano nego sto cemo ti mi ovdje pricati.

Iznenadit ces se koliko ce ti sve biti lako i jednostavno kad malo prolistas i onda vise puta procitas jednu knjigu o muzickoj teoriji. U njoj ne pise drugacijim rijecima od onih koje i mi koristimo.

Ako zelis, stvarno nije problem da ti je posaljem. Javi se na moj email sa adresom! Ako mi zelis "uzvratiti" uslugu, mozes onda izvuci (prepisati) iz knjige svoj tutorial sa znanjem koje ti je upravo sada potrebno pa da ga podijelis sa drugima.

Sa druge strane. Ako ovdje ima barem 4 osobe koje zele da ovdje zajedno ucimo teoriju, onda ako vas ima, ja (i vjerujem drugi) pisemo.
Prolistat cu neke materijale koji ce vas brze ubaciti u igru i razumijevanje, npr. oni sa Berkleya su odlicni za pop glazbu (sto se harmonije tice)... Jednostavno pisani... i tako. Za sve to je potrebno vrijeme, a ne pisemo nista sto vec nije zapisano! Pa neka vas onda bude vise....
ili saljem.. vi odlucite.
ANITA is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules