|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Cao svima, red je i da ja predstavim sebe.
Od svoje 5 godine krecem u "Braca Stamenkovic" kod Pionira u muzicko zabaviste. Sa 6 godina se upisujem u Muzicku skolu "MOKRANJAC" (svirajuci celo) u klasi prof. Relje Cetkovica i Gordane Reljin. sa 8 godina nastupam prvi put na "Kolarcu" sa gudackim ansamblom Mokranjca uz dirigenta Zike Velimirovica. Nakon ovog nastupa slede par takmicenja i javni casovi ispred mnogobrojne komisije u skoli i van skole. Prelazim u klasu prof. Buce Besevica sa svojih osam godina i ostajem do svoje 13 godine sa njime kada zavrsavam nizu muzicku skolu "MOKRANJAC". '92 godine se selim za Toronto, Kanadu gde nastavljam svoje muzicke studije prihvativsi svirajuci u jednom Baroknom ansamblu. Teoriju, istoriju i muzicku praksu zavrsavam u gimnaziji i uzimam kompoziciju na fakultetu University of Toronto. Moji putevi me razdvajaju od muzike kada se preorijentisem za informatiku i kompjutere. Zavrsavam computer science i zaposljavam se '05 za jednu uglednu svetsku kompaniju. U procesu svojih studija i samom dolasku u Toronto pocinjem svirati klavir, kao i uzimajuci privatne casove gitare kod profesora Slavise Simanica (http://www.slavsimanic.com) pohadjajuci klasiku,jazz,rok na akusticnoj i elektricnoj gitari. 2-godisnji casovi omogucavaju mi da solidno budem sposoban da sviram gotovo sve stilove uz vezbanja od 2 sata dnevno (nekada je to i bilo vise). Nakon gitare upoznajem par ljudi u svetu kanadske produkcije i muzike i oni me upoznavaju sa klavijaturama/klavirom. Prelazim na klavir i klavijature i kupujem prvu PSR520 Yamahu. Ubrzo prelazim na Korgix300 zatim u-20/jv35 / MT100 da bih nakon zavrsio na roland xp-30 i roland g800 sa akai s2000 semplerom i obicnim pc-om. Od '99 do '03 aktivno se bavim zivim svirkama nase domace pop/folk scene. Gostujem sa raznim poznatim izvodjacima iz Ex-Yu na koncertima po Kanadi. '03 prestajem rad zive svirke kao i folk scene koja mi dojadjuje i smucava mi se. Prelazim sa ocem da sviram starogradsku muziku svirajuci kontra bas (otac je inace pobednik Beogradskog proleca '62 , inace 29 god. je svirao i pevao u Skadarliji). Od 2001 se bavim studijskim radovima a od 03 profesionalno pored svoje profesije se ozbiljno aktivno bavim iskljucivo stranim pop/rnb kompozicijama. Imam par saradnika sa kojima radim to su dva tri studija ovde u Torontu u kojima rade ljudi koji rade velike ugovore za muzicku industriju. Planiram da radim Berklee correspondence za audio inzenjera i zelim da naucim vise o produkciji (ja sam aranzer/kompozitor). Mogu da naglasim da svi u mojoj porodici su muzicki obrazovani sa zavrsenim nizim muzickim skolama i da me muzika prati od samog rodjenja. Imam par drugova koji su sada razbacani po svetu radeci post diplomske radove i zaleci zasto nam se zemlja onako raspala. Eto to bi bilo o meni ![]() da vam se malo opisem. p.s spremam par kompozicija za Beoviziju i Suncane Skale iz Toronta i postoji sansa da saradjujem sa Aleksandrom Kovac |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |