|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Ti klinci tako?e ne znaju ?ta ?e se desiti sa snimkom do kraja, i ne mo?e? prebaciti na njih odgovornost za to da im se svidi bubanj koji im pusti?, jer se radi o suvom bubnju, nedirnutom, a oni ne umeju da isprojektuju u glavi ?ta ?e biti sa njim do kraja miksanja. Ti mora? da odabere? neki komplet ili instrument, i da im ka?e? da ti veruju na re?, i da ako ne bude valjalo proba?ete neke druge bubjeve u miksu, nema drugog na?ina. ?to se ti?e samog izbora bubnja, sve zavisi da li su ti pustili, neki od prva dva ili neki od zadnja dva albuma rammstein-a. Prva dva su jako elektronski, i ako ?emo realno, nisu ni toliko sjajno snimljeni, koliko je vi?e sve to dobra ideologija, dobro osmi?ljeno. Tu ?e ti biti potrebne i neke elektronske noge, samplovi klasi?nih ritam ma?ina i tome sli?no. Ako ?ele bubanj sa zadnja dva albuma, to je ve? klasi?niji HM bubanj, i mislim da drumkit from hell mo?e da ti obavi posao, njega mo?e? da otvori? u bilo kom sapmpler-u. Superior je sasvim u redu za to ako ima? dovoljno memorije i veoma jaku ma?inu, samo je potrebno farbati ga adekvatno. Agresivnijeg i napucanijeg od toga nema, bar da ja znam za to. Ispri?aj im da su to bubnjevi bubnjara iz Meshuggah, tebi to mo?da ne zna?i mnogo (ne znam ?ta slu?a?) ali ako oni prate heavy de?avanja, u nekim krugovima je to kultni bend. Mo?e? i da proba? DW komplet iz BFD-a. Artist Drums jeste jako lo? za to, on je pre za festivalsku pesmu nego za Rock svirku. Plus je jo? i ve? ofarban. U svakom slu?aju, klju?na je stvar, da im objasni? da ?e se bubanj jako promeniti kad ga "podvrgne? tretmanu" i da sam odabere? ono ?to misli? da ?e raditi. U tvom prvom postu, nisam ba? skapirao za realisti?nost... Bubanj rammsetein-a definitivno ne spada u bubnjeve koji su uzor realisti?nosti.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bubanj | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 04-12-2008 02:30 AM |
Bubanj | zmaj | Ogi Radivojević | 31 | 26-03-2008 04:29 PM |
'Mrtav' bubanj | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 5 | 18-09-2006 10:04 AM |