Quote:
Originally Posted by ANITA
Quote:
Originally Posted by ridge
Spiritual Songs,Chants & Flute Music of the Native american Indian su dva diska koja ne izlaze iz cd-a , ne mozete ni zamisliti kako je dobro!!!
Daje cudan filing kakav mi muzika do sad nije nikad pobudila.
|
Daj mi please tocan naziv toga pa da probam nabaviti.
Ja inace obozavam npr. shakukachi flautu (koje se koriste u zen-budizmu kao sredstvo za meditaciju cak! kao i sitar... )... i nabavila sam i samplove (native american flutes)... i htjela ih uklopiti u svoju glazbu... ali ne ide... rastimane su! Ali smislit cu nesto... pa ces onda slusati i mene  .
Ma salim se..  Daj mi tocan naziv...
|
Etno instrumenti i treba da budu " razstimovani " - bolje zvuce ( verovali ili ne ) . Ako hoces da ih uklopis u svoju pesmu nemoj imati neku harmoinju kao podlogu - zvucace grozno . Treba ti ritam ( najbolje perkusije jedne ili vise njih ) + bas i ( ili ) ison ( jedan ravan ton ili interval : oktava ili kvarta ; probaj sta god ti padne na pamet , osim akorda . Mozda akord ali disonantan , ne sve vreme ) . Znam dosta dobrih akai tog sadrzaja , ako nekog zanima .
Prebacio sam na hard 35 giga mp3 , svega sto sam uspeo nabaviti ( klasika , jazz ,etno ,rok ,narodnjaci , bluz , starogradske ,strano , domace ( produkcija od 1920 - 2005 , stavim da plejer pusta nasumicno , zna biti zanimljivo ) .
Ali mi je crkla lampa na pojacalu .
A da odgovorim na tvoje pitanje ne znam ...
I nista i sve .
Osecam se nekako bez veze ...